554. Loput kevään kynsikoristeluista

Ja viimeinen yhdeksikkö uunista ulos. 😎

Tilasin Born Pretty Storelta ison kasan kokokynnen decaleita, sillä halusin tehdä niillä aksenttikynsiä. Siirtokuvat on täydellinen ratkaisu, ettei osaa piirtää saati maalata mitään. Onneksi kynsitaiteessa on myös leimamahdollisuus tai en olisi ikinä alkanut harrastamaankaan tätä.

Kynsillä on Kiko Milano 255 ja leimat ovat ÜberChic Beautyn laatasta 5-01. Glitteri on O.P.I.:n Pirouette My Whistle.


Monte Criston kreivi oli aikoinaan suosikki kirjojani. En ole hetkeen lukenut kyllä sitä, eli vaarana voisi olla, ettei enää osaisi uppoutua sen maailmaan. Kirjallisuuden opiskeleminen jostain syystä tappaa tehokkaasti vapaa-ajan lukuharrastuksen, ja osaa keskittyä vain nauttimaan. Siksi viimeaikaiset lukemat opukset ovat olleet oikeastaan ainoastaan tenttikirjoja.

Näissä kynsissä on liukuvärissä käytetty Cirquen Dakota ja Fast Fashion -lakkoja, joka on päällystetty Darling Diva Polishin Seductionilla. Leimat ovat useasta eri laatasta; teksti MoYou London Literature Collection 09 ja muut Born Pretty Store BPL-021 ja BP-104 ja Pet'la Feathers.


Nämä ovat simppelit kynnet Cupcake Polishin Aramintalla ja leima on Loja BFF-laatasta 16.


Toinen oranssilakkarakkaus löytyi, vaikka en kyllä näitä kokoelmiini juuri etsikään. Lakka on LilyPad Lacquerin Burning Souls, jonka päälle tuputtelin Zoyan Maria Luisaa. Leima on Emily de Mollyn laatasta EDM01.


Näissä kynsissä koristelua olin käyttänyt joskus aikaisemminkin, mutta tein nyt sinisen version näihin. Lakka on F.U.N. Lacquer Starry Night of the Summer, joka on päällystetty Orlyn Prisma Gloss Silverillä. Leima on ÜberChic Beautyn 5-02.


Näissä on käytetty I Love Nail Polishin First Class -lakkaa ja leimat ovat Emily De Mollyn laatasta EDM13.


Nämä kynnet tein jatkuvan takatalveilun aikana. Käytetyt lakat ovat Illyrian Polish Soul Charmer ja Enchanted Polish April 2014. Leimat ovat Bundle Monsterin laatasta BM-407.


Lähes toistinnot ylempänä olevista kynsistä eri lakoilla ja pienellä leiman värittämisellä. Lakka on A Englandin Her Rose Adagio ja leimat siis Emily De Mollyn EDM13.


Ja viimeisenä tämän satsin suosikit. Tykkään niin paljon yhdistellä kukka- ja tekstileimat toisiinsa. Lakka on Glam Polishin The Wrong Alice ja tekstileima Messy Mansionin laatasta MM24.- Dimavarien

3 kommenttia:

  1. Upeita lakkauksia! Toiseksi viimeinen lakkaus on mun suosikki :)

    VastaaPoista
  2. Viimeinen lakkaus on myös mun suosikki ja muistelen, että multa pitäisi löytyä sama lakka ja myös noita decaleja, joten saatanpa jossain vaiheessa apinoida tämänkin:) Kaikki kynnet on kyllä tosi kauniita <3

    VastaaPoista
  3. Mun suosikit on noi ekat, kun se violetti vaan on niin ihana väri. Viimeiset on kyllä kauniit, ja niin on kaikki muutkin. :)

    VastaaPoista