553. Kevään kynsiä

En jaksa enää postata kuukausittain vanhoja kynsiä, joten päätin laittaa loput kahteen blogipostaukseen, että pääsee oikeaan tahtiin. Onneksi kiitos Instagrammin muistaa suurin piirtein mitä lakkoja näissä on käyttänyt. Kynsistä ei ole juuri mitään sanottavaa, mutta käydään nyt läpi kuitenkin. :)


Näissä esiintyy Femme Fatale Cosmeticsin Paragon ja valkoiset leimat Emily De Mollyn laatasta EDM05.


Näissä kynsissä on käytetty F.U.N. Lacquerin Burnin' Up -lakkaa ja leimat ovat MoYou Londonin laatasta Fashionista 16.


Sininen lakka on Cirquen Tanzanite, jonka koristelin siirtokuvilla ja hopeisilla timangeilla, jotka valitettavasti sumentuivat päällyslakasta.


Persikkainen lakka on Flormar 805 ja kynnen tyveen on tuputeltu Femme Fatale Cosmetics'in The Secret Coinage -lakkaa. Valitettavasti se ei kyllä näy näissä. Leima on Chez Delaneyn Dentelle 004 -laatasta. Nämä kynnet olivat tuskallisimmat poistaa ikinä, sillä onnistuin sämpylää leikatessa leikata ison vekin etusormen sormenpäähän. :D


Ehkä olen maininnut useampaan kertaan täälläkin, että Tolkienin tuotanto on suosikkini kaikin puolin. Näissä tavoittelin Valinorin kahta puuta Telperionia ja Laurelinia. Musta lakka on Color Clubin Revvvolution ja puuleimat ovat ÜberChic Beautyn laatasta Lovely Leaves. Glitter on Sonnetariumin Snowfall.


Näissä käytetty violetti lakka on Potion Polishin Dark Magic ja kukkaleimat ovat Bundle Monsterin laatasta BM-XL206.


Valitettavasti en ikinä kyllästy näihin siirtokuviin. ;D Niiden kanssa olen käyttänyt L.A. Girl Cosmetic'sin Teal Dimensionia ja Shimmer Polish'in Alicea.


Nämä kynnet aiheuttivat itselle olen, että pakko tehdä samanlaiset pian uudelleen. Skittlette <3. Käytetyt lakat ovat Colors by Llarowen Berries in the Snow, P2 Seductive ja leima on Vivid Lacquerin laatasta VL031.


Nämä ovat peruskauraa niin lakkojen kuin leimojekin osalta. Lakat ovat Femme Fatale Cosmetic'sin The First Northern Witch ja China Glazen Midtown Magic. Kultaiset leimat ovat Emily de Mollyn laatasta EDM05.


Näissä kynsissä on iso kasa eri kynsien pituuksia. :D Lakasta en ole varma, taitaa olla Glam Polishin A Teenage Prayer, mutta voi olla muukin. Leimat ovat ainakin ÜberChic Beautyn laatasta Love and Marriage 01 ja glitter on China Glazen Make a Spectacle!

- Dimavarien

4 kommenttia:

 1. Tää postaus meni multa jotenkin ihan ohi. Ihania lakkauksia jälleen! Ihastuin jotenkin tuohon viimeiseen. Lakkaus on kyllä hyvin epätyypillinen mulle, mutta onhan se vaan niin kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Itseä häiritsee siinä huimasti eri kynsien pituudet, mutta tykkään kyllä aina vaaleanpunaisen ja valkoisen yhdistelmästä kynsillä. Muussa elämässä menee jo vähän äiteläksi. :D

   Poista
 2. Sun lakkaustyyli on niin kaunis ja harmooninen. Joo, toinen toistaan kauniimpia leimauksia ja lakkoja <3

  VastaaPoista