551. Pientä arjen luksusta

Suurin ongelma kynsiharrastuksen kanssa minulla on kynsien ja kynsinauhojen kuivuuden takia. Tämän takia kynnet katkeilevat ennen kuin edes ovat pitkät. Toinen syy voi olla kovasti yrittämäni neliökynsimalli, mutta jotenkin toistaiseksi vierastanut kaikkia muita. :D Etusormen kynteni haluaa olla pyöreämpi muoto, kun taas nimetön on aina neliön mallinen ja sitä on vaikea pyöristää.

Kuivuus onneksi on ongelma, johon voi vaikuttaa enemmän. Alulakalla on ilmeisesti paljonkin vaikutusta lakkauksien kestävyyksiin, mutta en ole vielä löytänyt mitään huikeaa, vaan lakat lähtevät laattoina pois suurimman osan ajasta. Tällä hetkellä käytössä on Essien Treat Love & Color strengthener, joka on tarkoitettu normaaleista kuiviin kynsiin. Essie toimii ihan ok, mutta lakat pitää silti vaihtaa vähintään kahden päivän jälkeen. Sitä ennen testaili Essencen aluslakkoja, mutta niillä hajosi kynnet totaalisesti. :D Pahin taisi olla että kynsi lohkesi, kun seisoi vain rullaportaissa.

Kuiviin kynsinauhoihin paras lääke on toki käsirasva ja kynsiöljy. Lisäksi talvesta käytän cuticle removeria ja omistan pahamaineiset kynsinauhaleikkurit, mutta on ihan paras kipeiden tikkujen poistamiseen kerralla. :D 

¤¤¤

Mutta pahoista kynsitavoista hyviin. Tykkään viikoittain kuoria kädet ja olen tykästynyt Bodyshopin sokerikuorintoihin. Jos tätä ei ole varastoissa, teen seoksen oliiviöljystä, hunajasta ja sokerista, joka toimii yhtä hyvin. Valmis tuote vain säästää aikaa.


Tilasin Lushilta lisää palashampoota ja huomasin, että valikoimissa oli myös palamuotoisia kylpyöljyjä. Olen jo pidempään ostanut kylpypommeja jalkakylpyihin, joten päättelin, että nämäkin toimivat pienessä mittakaavassa käsikylpynä.


Tilasin kaksi testiin Lime Pastille'n ja Mmmelting Marshmallow Moment'in. Koska rakastan limen tuoksua kaikessa, niin luonnollisesti testasin sitä ensin. Leikkasin veitsellä pienen palasen ja laitoin lämpimään veteen, johon se suli nopeasti.


Vesi muuttui limenvihreäksi, jossa on pientä glitteriä seassa. :D Kädet liottelun jälkeen tuntuivat pehmeiltä ja viimeistelin käsihoidon rasvauksella.


Oletteko te testanneet näitä Lushilta, vai teettekö itse?

- Dimavarien

2 kommenttia:

 1. Aapuva! Milloinkahan mä olen käynyt lukeen viimeksi sun blogia... täähän on täysin muuttunut. Oikein selkeä ja mukava uusi ulkoasu! Nykyään kerkeää niin vähän lukea blogeja :(, mut nyt ku kaiiki on jo jääny kesälomille, niin töissä on hiljasta ja sehän kannattaa käyttää hyödyksi :D Mulla kans kynsien kuivuus riesana, vaikka rasvaan, öljyän ja syön kaikkia mahollisa nappuloita ja juon paljon, siis vettä, syön öljyjä ja pähkinöitä ja sitä rataa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä täällä tämän vuoden puolella ole juuri ollutkaan mitään. :D Muokkasin tässä kuussa ulkoasun valkoiseen ja nyt taas ainakin jonkin verran innostusta kirjoitella tänne.

   Mullakin jäi alkuvuonna blogien lukeminen todella vähiin tai ainakaan ei ole kommentoinut mitään kenellekään.


   Tuo on niin totta, ettei oikeastaan mikään tunnu auttavan. Toivon yhä, että löytäisin jonkin ihmeellisen aluslakan, vaikka tuntuukin aika mahdottomalta. :D

   Poista