550. Markettilakat

Vaikka kuinka viime postauksessa lupaili paluusta säännöllisempään postaustahtiin, se jäi vain haaveeksi. Oikeastaan edes huomannut ajan kulumista ja osaksi mietti että pitäisikö vaihtaa blogialustaa Bloggerista, johonkin toiseen, mutta toistaiseksi tyydyin muokkailemaan ulkoasua. Lisäksi mietinnässä minkälaisia erilaisia postauksia tekisi mieli tehdä ja jos teillä on jotain toiveita kertokaa toki. :D En lupaa 100 % :sesti toteuttaa mitään, mutta vähän kevät/kesäsiivousta ja jotain pientä uutta tulossa.

Aluksi kuitenkin viimeinen osa kokoelman esittelyä. 

MaxFactor on eurooppalainen vastine yhdysvaltalaiselle Cover Girlille, joka on kaikille Huippumalli haussa -tv-sarjaa katsoneille hyvinkin tuttu. Kynsilakat eivät ole olleet mitenkään se juttu MaxFactorilta itselle, vaan enemmän olen käyttänyt merkin meikkejä. Toki omistan kohun aiheuttaneen Fantasy Firen ja Angel Nails on jonkin talven lahjapakkauksesta, jonka sai kaupan päälle ostettuaan 2 MaxFactor tuotetta. Nailfinity-lakat ovat pari vanhempaa omistamistani, joiden väristä kyllä tykkään, mutta joita ei oikestaan ole tullut käytettyä. Ehkä pitää siirtää kesän varvaslakkoihin.


Isadora on toinen merkki, jolta käytän enemmän meikkejä kuin kynsilakkoja. Se sarja mikä heiltä iski itseeni oli tekstuurilakka Sugar Nails, joista viisi hankinkin kokoelmiini. Monet muut sarjan lakoista olivat vain dupeja omistamilleni ja punaisia en koskaan saanut hankittua, koska siihen aikaan vierastin sitä väriä kynsillä (ja jossain määrin vieläkin). Ainoana ei tekstuurilakkana on Zoyan Sansan dupe Autumn Leaves, joka on kyllä todella kaunis glassfleck. 

Tykkään Isadon sudeista tosi paljon, vaikka litrahinta näissä lakoissa onkin merkkilakan hintaa hipova ja pullot ovat ml-koolta (6 ml) todella pieniä. 


Oli onnen päivä, kun essence-halpameikkimerkki rantautui Suomeen asti. Sitä aikasemmin näitä tilasi Bulgariasta ja saksalaiselta Kosmetik4Less-verkkokaupasta. Vanhat kokoelmat ovat Colour & Go -nimisiä ja uudet The Gel, mutta monet kokoelman lakoista ovat toisiaan vastaavia. Lisäksi Essencellä on erikoiskokoelmia, joista en kyllä omista kuin erään ystävänpäiväkokoelman Love Letters -kokoelmasta pari lakkaa.


Kicksin Sugar Lacquer sävyssä Candy Cane ei nyt ole virallisesti markettilakka vaan, kuten merkistä voi päätelläkin Kicksin oman merkin tekstuurilakka. Kolme muuta on taas ehtaa markettikamaa, tai no Golden Rose on Seppälästä (yhä suren, että Seppälä poisti nämä lakat valikoimastaan ja tekivät oman sarjansa) ja Rimmel on Citymarketista ja Coral Prosilk järkyttävän hajunsa kanssa Kärkkäiseltä/Halpa-Hallista. Voisi kyllä etsiä hologlitterin, joka ei lemua yhtä paljon kuin Just Married!


Tässä kuvassa on sekalaisesti vaatekaupan merkkejä ja markettilakkoja. CCUK:t ja Dependit olen ostanut Haparandassa ICA Maxista, kun taas Evelinet ja Miss Selenet ovat Tokmannilta. Kaikki varmasti tunnistaa joukosta Lumenet ja Sally Hansenit, joita löytyy lähes kaikkialta. Kumpikaan merkki ei kuitenkaan ole saanut hamstaaraan lisää sarjan lakkoja. Sally Hansenin hoitosarjan kynsinauhaöljy on taas suosikkejani, ja sitä tulee ostettua aina lisää. 

Maybellinen MNY-lakoista on jäänyt jäljelle vain yksi, vaikka yhdessä vaiheessa omistin näitäkin ison pinon. Colorama on kokoelmissani yhä, koska holotin sen ja on nyt oikein nätti marjanpunainen holo. (Aivan kuin niitä ei olisi tarjolla muiltakin merkeiltä, holotus vähän turha prosessi.) :D 

Gina Tricot'in lakkoja olen myös omistanut paljon enemmän, mutta Pink Party ja yhä aivan ihana Shimmer Mint ovat vain jäljellä. Rose & Spirit -lakat olen hankkinut Spirit Storesta.


Onko näissä esittelyissä muita kuin sekalaisia yhdistelmiä? w7-lakat ovat peräisin Tuurin kyläkaupasta (ja niitäkin oli paljon enemmän), kun Wet'n Wildit ovat Seppälästä. L'Oreleista olen ostanut vain Platinum Chickin, Rebel Bluen olen saanut Oulun kynsimiitistä ja kolme muuta lakkaa tuliaiseksi. Delia No. 1 -lakat ovat Tokmannilta heräteostoksia, joista tumman violetti ja vihreä leimaavat ja ovat siksikin jääneet kokoelmiin. Toiseksi niitä ei edes viitsi myydä eteenpäin. :D


Ah Flormar. Alkuvaiheessa kynsiharrastusta tuli hamstrattua näitä ihan kunnolla ja sen jälkeen niiden määrä on vähentynyt. Tykkään todella paljon heidän Holographic-kokoelmasta, jossa ei ole nyt mitään tajunnanräjäyttäviä holoja, mutta tykkään todella paljon scattered-holoefektistä. Flormarin ruskean Havana-lakan (oho harvinaista, sillä on ihan nimi eikä numeroa) ostin ensin leimaustoiveissa, mutta siinä se ei kuitenkaan toiminut. 2012-kesäkokoelman vihreä ja violetti ovat tuliaisia ja Supershine-kokoelmasta on jääneet vain suosikkiglitterini. Erilaisella korkilla oleva omistin aikaisemmin pidemmälläkin, mutta myin sen ja sen jälkeen tulin katuma päälle. :D

Viimeiset kaksi lakkaa ovat ihan siltä ajalta, kun Flormarit nyt ensimmäistä kertaa tulivat Tokmannille. En nyt ole aika päiviin testannut kumpaakaan, mutta ehkä käytän varvaslakkoina nostalgia-arvon takia. :D


Näiden lakkojan lisäksi kokoelmissa on vielä satunnainen määrä leimalakkoja ja erilaisia toppereita. Leimalakoista voisi pitää isommankin leimausvälineiden esittelyn joskus, mutta tällä hetkellä päätän kokoelman esittelyn tähän. :)

- Dimavarien

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti