549. Joulukuun kynnet

Alkuvuosi ollut aika köyhää blogin pitämisessä. :D Tuskaili koko puoli vuotta gradun aloittamisen kanssa ja päätyi sitten lykkäämään sen tekemistä, koska aihe tökki niin kovasti vastaan. Mutta sitten siihen tärkeimpään aiheeseen eli kynsiin. Köh. Joulukynsiin. Mutta ulkonakin hei sataa lunta, niin tämähän on ihan vuoden aikaan sopivaa?

Tilasin joululahjaksi itselleni ensimmäistä kertaa Potion Polishista Instagrammin swatchien perusteella ja yksin näistä oli näissä käytetty Very Merry. Ihana holo. Lääh. <3 Onneksi tämä taipuu paremmin kynsille myös muina vuoden aikoina, Ruby Pumps on jotenkin vain taantunut joulukuuhun. Koristeluina on valkoiset siirtokuvat ja KBShimmerin I Only Have Ice For You -glitteriä.


Galaksikynsistä sanotaan aina, että kuin helppo koristelu se on. O.o Mutku en osaa. Niistä tulee aina liian sotkuisia. Ja dotting tool on mysteerinen työkalu. Mutta nauttikaa tästä sekamelskasta, lakkoja en muista ja TARDIS on vinyyli YouPolishilta (ja sen alla on leima-TARDIS My Online Shopin -laatasta.)


Bundle Monsterin BM-407 laatan puut on vielä yksi suosikeistani, vaikka nyt käyttänytkin useammin ÜberChic Beautyn Lovely Leaves laatan puuta. Näissä kynsissä käytetyt lakat ovat Femme Fatale Cosmetic'sin The First Northern Witch ja Picture Polishin Sisters.


Lopputulema, hei elossa ollaan ja ehkä kesäkin tulee piakkoin? Ja loppuisi tämä lumisade. :P

- Dimavarien

2 kommenttia: