548. Kokoelman esittelyä osa kolme

Tällä kertaa esittelyvuorossa on enimmäkseen ulkomailta tilattuja, jotka eivät ole mielestäni indieitä. Osa on marketeissa ja apteekeissa myytäviä lakkoja kuten P2 ja osa on halvempia merkkejä, joilla on oma myymälä, kuten Kiko. Osa lakkamerkeistä on rantautunut kyllä jo Suomeen, kuten essence ja Flormar, joten ne ovat sitten markettilakkaesittelyssä. Golden Rosea on myyty Suomessa Seppälöissä ja taisi niillä pieni pop-up myymälä olla Helsingissäkin, mutta nämä hiekat olen tilannut ulkomailta, joten ne sitten esiintyvät tässä.

Kiko Milano on italialainen ketju, jolla on myyälöitä eri maassa. Näiden saanti Suomeen helpottui verkkokaupan kautta, vaikka suurin osa kokoelmastani on hankittu tätä aikaisemmin. Kikolla on laadukkaita cremejä kokoelmassaan, mutta oma ihastukseni tältä merkiltä on Sugar Mat -sarja eli tekstuurilakat. Kiko Milano on perustettu 1997 ja sen myymälöitä on kahdeksassa Euroopan maassa. 


P2 Hypnotic Lights kokoelman kaksi lakkaa on ostettu Berliinin DM:stä viime talviloman excursiolla. En ole vieläkään toipunut liian monesta museosta, mutta nämä lakat ovat olleet helppoja sutia kynsille, vaikka muuten ei koristelisikaan. Hologlitteri on itsessään tarpeeksi näyttävää. Seductive-hiekkalakka oli pakko saada aikoihaan ja se on tilattu Ebaystä.

P2 Cosmetics on eläinkokeeton ja siihen voi törmätä muun muassa Keski-Euroopassa. Merkki myy myös muita meikkejä, mutta niihin en ole tutustunut.


L.A. Girlin nelikko on tilattu Cherry Couturelta ja 3D Effects on todella kaunis holokokoelma ja monet tämän sävyistä ovat dupeja Zoyan holoille. Nämä ovat kuitenkin olleet peittävämpiä, kun on kaverilla testannut esimerkiksi Zoyan Dreamia. Muu tältä merkiltä ei ole kuitenkaan kiinnostanut niin paljon, että olisi tilannut. Cherry Couturella oli lisäksi myös kalliit postit jo silloin, kun nämä tilasi, joten ole tullut edes mieleenkään tilata lisää. 

L.A. Girl on, kuten nimestä voi päätellä Yhdysvaltalainen meikkimerkki. Merkki on perustettu 1985 ja sitä myydään esimerkiksi Beautybaylla.


Tässä on sitten loput yksittäiset ja kaksittaiset lakat. Useampia merkkejä on ollut useampiakin, mutta lakkakokoelmaa karsinnan jälkeen nämä ovat jääneet jäljelle. Golden Rosen Holiday-sarja on laadukkaita hiekkoja, joista nämä ovat jääneet, koska näitä värejä ei ole ollut muilla merkeillä. Catricen Lost N' Roses on toistaiseksi jäänyt, vaikka on vähän mielenjohde-ostos Kosmetik4Lessiltä. Jornadan Fairy Dust on dupe O.P.I.:n Teenage Dreamille, joka oli paljon halvempi hankinta tässä vaiheessa. bb

Barry M:n lakoista olen omistanut pari hiekkaa ja leimalakkoja, mutta tällä hetkellä on jäljellä tämä metsänvihreä mattasatiinilakka. Hits taas on jäänyt hyvin vieraaksi merkiksi itselle. Unconventional on Facebookin Kynsilakkakirppiksen-ostoksia, ja on kyllä kiva multichrome. El Corazonilta omistan hirveän kasan käyttämättömiä leimalakkoja ja tämän yksittäisen scattered-holon. Ruskea holo on kyllä kaunis ja tuo mieleen L.A. Girlin 3D Dimension-kokoelman efektin. Bellin Glam Night on tilattu jostain nettikaupasta ja olen holottanut tämän holopigmentillä. Kynsille tämä ei kyllä ole ikinä eksynyt. :D

Catherine Arleyt ovat samasta verkkokaupasta kuin Bell, mutta en jostain syystä muista mikä se on. Siellä on myynnissä myös essenceä , miksi aikoinan sieltä tilasi ja oli ehkä bulgarialainen? :D Niitä saa nyt onneksi ihan Suomesta tai tilaamalla saksalaisesta Kosmetik4Lessistä niin ole ollut tarvetta pitää paikkaa mielessä.


Misalta olen omistanut useammankin lakan, mutta dupejen takia jäljellä on enää Runway Diva. Nämä olivat aikoinaan Boozyshopissa tarjouksessa, jolloin innostuin tilaamaan. Laadultaan nämä olivat ihan peruslakkoja ja ei ole huonoa sanottavaa.


- Dimavarien

2 kommenttia:

 1. Olisikohan ollut beautycosmetics.biz, joka pakettimurskaamonakin tunnettiin? :D

  P2 olisi kyllä hyvä lisä juurikin K4L tai Catherine Arley!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se olikin. :D Nimi vain kadonnut jonnekin kokonaan, mutta eipä ole ollut edes hinkua tilata sieltä mitään. Omat paketit onneksi olivat aina ehjiä.

   Poista