547. Marraskuun kynnet

Lakkojen läpikäynti ja kuvaaminen kokoelman esittely postauksissa on ollut oikein kivaa ja saanut testaamaankin sellaisia, joiden luopumisesta pitkään miettinytkin. Lisäksi huomannut, että unohti laittaa indielakkaesittelyyn neljä Shimmer Polishiani, minne ihmeeseen ne maastoutuivat käydessäni Helmeriä läpi. Seuraavana kokoelman esittelynä on joko markettilakat tai vaihtoehtoisesti ulkomailta saatavissa olevat vastaavat.

Marraskuu alkoi ruskeilla kynsillä, kun löysin/muistin China Glazen Midnight Magicin. Tämän kuitenkin vähän pilasin holopäällyslakalla, sillä se harmautti lakkaa hieman liikaa. Koristeluina on ensin leimat ÜberChic Beautyn laatasta 3-02, jonka päälle laitoin ensin kukkasiirtokuvat ja vielä hitusen Sonnetariumin Snowfallia tuputeltuna.


Näissä kynsissä lakkana on ILNP:n That Other Girl, joka on todella nätti lakka, mutta olisi kaivannut alleen jonkin toisen lakan, sillä näissä kynsissä vieläkin kynsi kuultaa alta. Koristeluidean sain Pinterestistä. Höyhenleima on Messy Mansionin laatasta MM24.


Tätä puuleimaa varmasti näette minulla koko ajan kynsillä koristeluna. :*) Puut ovat ihania näin muutenkin ja kun on vielä leimana, joka toimii paremmin kuin Pet'lan leimalaatta, niin tulee koko ajan päädyttyä tähän. Leima on siis ÜberChicin Lovely Leaves -laatasta ja lakka on Ozoticin 602.


Näitä kynsiä muista juurikaan, en tainnut edes laittaa aikoinaan Instagramiin. Lakka on kuitenkin Color Clubin Winter Affair, jonka päällystin Colors by Llarowen Mine is Nine -flakiella. Leima on Born Pretty Storen laatta BPL-028.


Nämä kynnet olivat marraskuun suosikkini. Lakka on China Glazen Cuberspace ja leima on MoYou Londonin Kaleidoscope 09 -laatasta. Lisäksi lisäsin AB-strassit jokaiseen kynteen koristeluksi, joka sopi kyllä niin hyvin tuohon leimakuvioon.


- Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Hienoja kaikki, mutta mun suosikit on noi ekat. Mulla ei taida olla yhtään ruskeaa lakkaa. Pitäisi hankkia, mutta kun ei mikä tahansa käy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ruskeita lakkoja vähän liikaakin vieläkin. :D Niitä ja kultaisia tuli osteltua jo ennen kynsiharrastusta ja vaikka värirepertuaari onkin laajentunut huomattavasti, ne ovat yhä lähellä sydäntä.

   Poista
 2. Voih, hurmaavia! ♥♥ Minä ihastuin myös tyystin noihin sun suosikkeihin, pakko toteuttaa jotain vastaavaa itsellekin pian! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi upeita lakkauksia! Mun lempparit on nuo ekat ja vikat kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne ovat omatkin suosikit näistä. :)

   Poista