545. Lokakuun kynnet 2/2

Tässäpä lokakuun loput kynnet. Seuraavaksi vuorossa sitten merkkilakkojen esittelyä. ^^'

Näissä kynsissä on käytetty Picture Polishin Sisters'iä, joka on kaunis likainen taupemainen liilahtava holo. Hyvin epämääräinen väri yrittää artikuloida ääneen, mutta kynsillä todella kiva. Oli itsestään selvää yhdistää tämä valkoisiin asioihin, joten tein skittletten O.P.I.:n Solitairella, leimalla ÜberChic Beautyn -laatasta 1-03 ja valkoisilla niiteillä. Lisäksi leimoihin lisäsin vielä Sonnetariumin Snowfall-lakkaa. Ihastuin Powder Perfectin Egyptology III-sarjaan ja oikeastaan olisin voinut kotiuttaa näistä kaikki. :D Budjetti kuitenkaan anna nyt niin myöten tuollaiseen hankintaan, joten valikoin kolme sellaista, joille ei varmasti löytynyt dupea jo omistamistani. Nämä kynnet on tehty kokoelman lakoilla Saqqara ja Ra. Saqqara on oranssimpi ja Ra kultainen.

Koristeluina on leimat ÜberChic Beaytyn parhaasta laatasta Lovely Leaves. <3 Edellisissä kynsissä oli a-Englandin Polovetsian Dancesilla tehdyt samankailtaiset kynnet, mutta näissä on käytetty useampaa tekniikkaa. Pohjalla oleva liukuväri on tehty O.P.I.:n Don't Bossa Nova Me Around'illa ja Essencen You And Me?:llä. Tummempaa pinkkiä tuputtelin sekä kynnen juureen ja kärkeen, joka teki liukuväristä heti erilaisemman näköisen.

Koristeluina on siirtokuvat, leimat Moyran Vintage-laatasta ja O.P.I.:n mattalakka. Tämän päälle lisäsin vielä vesimarmorointiriekaleita. Tiputtelin siis pisaran Sally Hansenin Go Gold-mattaa kertakäyttökuppiin ja suihkutin riekale-efektin saamiseksi Niiskuneidin selvityssuihketta. Kivan efektin lisäksi kynnet tuoksuvat tämän jälkeen oikein hyviltä. :P Rakastan kahvia. Ostin vuosia sitten MoYou Londonin Cook Book -kokoelman kahvilaatan (numero 03) lattekynsiä varten, mutta näiten tekemisen on vain unohtanut. Näissä kynsissä käytetyt lakat ovat a-Englandin Briarwood ja Color Clubin Love 'em/Leave 'em. Molemmat näistä ovat kauniita holoja ja olikin tarkoitus jättää ne sellaisiksi, mutta mattalakka oli edellisten kynsien jälkeen jäänyt pöydälle ja houkutteli testaamaan sitä näihinkin. Lopputulos oli kyllä mattaisena ihanampi, ettei sitä nyt näin jälkikäteen voi kyllä katua. :D


- Dimavarien

13 kommenttia:

 1. Nuo kahvikynnet!!! <3 Mä aion hankkia UberChicin kahvilaatan, koska tahdon tehdä kahvikynsiä. Ne näyttää niin kivoilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. <3 Sillon, kun tuon ostin ei ÜberChicillä vielä ollut tuollaista, mutta siinä on kyllä monipuolisempia kuvioita.

   Poista
 2. Ihan käsittämättömän upeita kynsiä, varsinkin nuo kaksi alinta! Tuo vaaleanpunainen lakkaus on niin ihana, että on pakko tehdä itsellekin tuollaiset kynnet. Ei kai haittaa? :)

  VastaaPoista
 3. Komppaan Neilikkaa. Paitsi että en edes yritä saada aikaiseksi mitään tuollaista. Ei siitä tulisi mitään muuta kuin itku. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Ei nuo kuitenkaan niin monimutkaiset ole tehdä, siirtokuvat on aina niin helppoja. <3

   Poista