544. Lokakuun kynnet 1/2

Lokakuun kynsiä on kahdeksat. Tässä postauksessa on ensimmäiset neljät.

Näissä kynsissä on käytetty a-Englandin Polovetsian Dancesia ja koristelut ovat yhdistelmä siirtokuvia ja leimauksia. Leima on MoYou London Pro Collection 07 -laatasta ja leimalakka on a-Englandin Kalinka. Välistä unohtaa nämä lakat, jotka toimivat myös leimalakkoina ja käyttää vain perus hopeista/kultaa/valkoista ja mustaa.

Kukissa oleva glitter on Coral Prosilk Just Married!, joka on nätti hopeinen hologlitter, mutta haisee ihan järkyttävälle tavaralle. Pitäisi etsiä tälle korvaava, joskus ollut Mavalan Sparkling Silver, joka ei tuoksunut, mutta jumittui Mavaloiden tapaan lopullisesti kiinni.Näissä kynsissä on käytetty Pretty & Polishedin Pretty 2.0:aa, Tämä vaaleanpunainen nude oli Mei Mei Signaturesin limited edition pari vuotta sitten ja olin onnekas saadessani tämän. Vaikka se on neutraali siinä on varsinkin livenä todella kaunis holo ja kultainen shimmer. Koristeluina on tuplaleimat ÜberChic Beautyn laatasta Mandala Love 01.Nämä kynnet olivat ulkona omalta tottuvuusalueelta ja sai kyllä palautetta näistä kavereilta, että miksi sinä nyt tuollaiset teit. :D Pitää sitä välistä testata erilaistakin, vaikka näissäkin olevat elementit ovat täysin tyypillisiä. Liukuväri ja leima ovat vain erilaisia mihin yleensä tarttuu.

Pastelliliuku on tehty kolmella lakalla. Vaaleansininen on Essencen I Got a Crush On Blue, keskimmäinen O.P.I.:n You're Such A Budapest ja vaaleanpunainen on China Glaze Sweek Hook. Kaikki ovat kauniita lakkoja omana itsenään, mutta yhdessä tuli hieman liian ällösöpöefekti varsinkin pilvileiman kanssa. Pilvileima on Nailz Craze 02 -laatasta ja kaikki on yritetty peittää holotopperilla eli ILNP:n My Private Rainbow'lla. Nämä olivat nopeat kynnet, kun kaiken piti onnistua kerralla ja äkkiä. Sininen lakka on a-England Tristam ja leimat ovat MoYou London Bridal Collection 07. Molemmat sellaisia luottotuotteita, että niihin voi tarttua milloin tahansa ja onnistua. *koputtaa puuta*


Mitähän muuta sitä lokakuussa edes tapahtui. :D Taisin lukea kirjallisuuden kurssille Kuningas Oidipusta ja Hamletia ja lykänneen kandin tekoa. Sinällään kiva, kun ei pidä mitään muuta päiväkirjaa, jää kynnet sentään muistoon eri kuukausista. :D

Nähnyt viime aikoina paljon erilaisia Bullet Journaleita, mutta itellä koskaan olisi säntillisyyttä pitää sellaista varsinkaan koristeltuna versiona. Tuovat mieleen kammoamani mielle- ja ajatuskartat, en voi sietää niiden tekemistä, koska se tuntuu niin turhalta.

- Dimavarien

11 kommenttia:

 1. Upeita lakkauksia kaikki, mun suosikit on nuo ekat. Muistan sun tehneen hieman vastaavat aiemmin ja mun piti silloin kopsata ne, koska ihastuin niihin ikihyviksi. Ehkäpä plagioin nuokin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tein ne hopeiset samalla idealla, tekstileima täydentää niin nätisti decaleita. ^_^

   Poista
 2. Oi miten kauniita kaikki, mutta myös mun suosikit on nuo ekat! ♥

  VastaaPoista
 3. Minä huokailen myös noille ekoille kynsille. Todella kaunis ja harmoninen kokonaisuus. :)

  VastaaPoista
 4. Yhdyn kuoroon, nuo ekat on i-ha-nat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Kieltämättä omatkin suosikit näistä.

   Poista
 5. Ihania lakkauksia! Mun suosikit on kans nuo ensimmäiset<3

  VastaaPoista