542. Syyskuun kynsiä 2/2

Palataanpas vielä hetkeksi syyskuuhun. Yksi merkki syksyn tulemisesta on Instagrammissa lisääntyvät neulekynnet (puu- ja lehtikynsien lisäksi toki) ja koska kokoelmistani löytyi jo parikin laattaa tähän, liityin joukkoon.

Alla oleva violetti on Liquid Sky Lacquer Thinking of You ja leimalakkana on China Glazen Rendezvous With You ja leima on Messy Mansionin laatasta MM40. Yksinkertaista ja kaunista - tosin alkaa aina tehdä mieli lämmintä juotavaa nähdessäni neulekynnet, sillä monet ovat ottaneet kuvia kahvikuppien kanssa. Näissä käytin pitkästä aikaa hiekkalakkaa jokaisessa kynnessä. Holot ovat ihan liian suostuttelevia lakkoja valitessa. :D Zoyan Pixie Dustit ovat hienovaraisia hiekkalakkoja ja omistan tällä hetkellä näissä kynsissäni käyttämän Mirandan ja Godivan. Tomokon hankkimista olen miettinyt, mutta en ole saanut aikaiseksi. Pitkään aikaan tilannut mitään Ebayn puolelta, johon pitäisi kääntyä tällä hetkellä. Kynsien leima on Chez Delaney Dentelle 004 -laatasta.Harry Potter on yksi rakkaimmista kirja- ja elokuvasarjoista minulle. Ensimmäisen ja toinen kirja oli suomennettu, kun olin 11 vuotta ja äiti toi molemmat kirjat kesäloman alettua kirjastosta. Vielkäkin todella vahva mielikuva tuosta päivästä ja näitä kirjoja voi lukea uudelleen ja uudelleen.

Nämä kynnet tein Héhé-merkin leimalaatoilla, vaikka olin juuri saanut näitä tehdessäni tilaukseni MyOnlineShopista, jonka leimalaatoissa on myös Potter-kuvioita. Etusormen leiman pitäisi esittää Tylypahkaa, mutta on hyvin outo kuvio ja kaipaisin selkeämpää siluettia. Kuoleman varjelukset leima toimi taas loistavasti kuin myös Harryn suojelius. Lakkoina on L.A.Girlin Black Illusion ja Isadoran Diamond Crush.Kaikista syyskuun kynsistä nämä olivat minulle mieluisimmat. (Tämän takia pakko laittaa kaksi kuvaa.)  <3 Lakkana on Isadoran Autumn Leaves ja leima ÜberChic Beauty Lovely Leaves -laatasta. Koko laatta on täynnä ihania lehtikuvioita, mutta tämä puuleima on kaikista mahtavin. 

Lakkasin ensin Autumn Leavesia pari kerrosta ja tuputtelin kynsirajaan Flormarin U07-shimmeriä. Sen jälkeen leimasin kultaisen puun ja sen päälle mustan puun syvyysvaikutelman takia.Seuraavaksi luvassa ensimmäinen osa lakkakokoelman esittelystä

- Dimavarien

6 kommenttia: