541. Syyskuun kynsiä 1/2

Hei taas pienoisen joulutauon jälkeen. Sain palautettua kaksi isommista koulutöistäni ja tammikuulla vielä häämöttelee yksi, mutta sen jälkeen pitäisi vähän helpottua tahti. Typerä stressi joka saa minut vain lamaannuksen valtaan ja lopulta en tee mitään paitsi viimeisinä iltoina. :D


Viime vuodelta jäi aika iso kasa kynsiä julkaisematta ja taidan koota niistä useampia kokoavia postauksia. Muuten menisi hyvä osa alkuvuotta vanhojen kynsien esittelemiseen, sillä monet niistä on tullut vain laitettua Instagramiin, koska se on vain liian helppo tapa julkaista kuvia. Kuitenkin tykkään siitä, että blogissa näkyy mitä on tehnyt vuosien varrella, vaikka enimmäkseen haluaisin poistaa 2/3-blogin kynsistä näkyvistä. Mutta hei, sitä on kehittynyt ja vaikka ne, mitä aikoinaan piti mahtavina, eivät ole niitä mestariteoksia, ne ovat osa kehityskaarta. 

Katsotaanpa mitä muistan kynsistäni syyskuulta.


Ensimmäisenä LynBDesigns'in Ragdoll-lakalla tehdyt kynnet. Tämä kyseinen lakka oli pitkään käyttämättömänä, sillä muut kiinnostivat enemmän. Kuitenkin se on todella kiva lakka. Lakan pohjaväri on tummansininen, mutta mielenkiintoisen siitä tekee vihreä shimmer, joka kimaltaa valojen alla. 

Ragdoll on Nightmare Begins -kokoelmasta, joka saa inspiraationsa Painajainen ennen joulua -elokuvasta. Tämä lakka viittaa elokuvan hahmoista Sallyyn, mutta en osaa sanoa kuinka hyvin inspiraatio sopii tähän. Olen nähnyt elokuvan yksi tai korkeintaan kaksi kertaa.

Huvittava rajaus ja kuvakulma, mutta en lähtenyt muokkaamaan parempaa rajausta tähän kuvaan. Koristeluina on leimat Pet'lan Wishes 2 -laatan vanhasta versiosta, jossa leimaurat ovat tosi syvät ja siksi kuvion reunat ovat todella paksuja.Femme Fatale Cosmeticsin Paragon oli yksi lakkasuosikeistani vuodelta 2016. Kyseessä on siis termolakka, joka vaihtelee väriä vaaleasta valkovioletista tummempaan sävyyn. Uskomattoman nätti, mutta vähän haastavampi lakattava, sillä kaipaa muistini mukaan aika monta kerrosta.

Koristeluina leimat ÜberChic Beautyn Mandala Love-laastasta. Ihana laatta ja ihana lakka, 'nuff said.Tässä vaiheessa syyskuuta ostin O.P.I.:n mattalakan ja pitihän sitä heti testata. Monesti jään tuijottelemaan höyhenkynsiä ja halusin tehdäkin sitten sellaiset syksyn sävyissä. Lakkoina on Arcane Lacquerin Dusk Dismantled ja Butter Londonin The Full Monty. Leimakuvio on ÜberChic Beautyn laatasta 6-03. 

Olen tainnut pestä kädet lämpimällä/käynyt suihkussa ennen näitä kuvia. Huomaa jälkikäteen kuinka kynnen c-kaari on suoristunut osassa ja osassa käpristynyt jo paikoilleen. :D Lisäksi selkeästi kaipasivat viilaa.Näistä kynsistä muistan sen, että niitä oli kohtuuttoman vaikea kuvata. Ja sen, ettei ollut viilannut kynsiä tarpeeksi vaikka lyhentyivät ylläolevista. Monesti nakukynnen viilaaminen ei palkasta kaikkea epätasaisuutta. 

Lakkana on kuitenkin huimaavan kaunis F.U.N. Lacquerin Starry Night of the Summerin vanha versio leimattuna XL-laatasta C. Päälle lisäsin vielä Wet'n Wildin Fergie-kokoelman Glamorous-glitteriä. Pitäisi kyllä hommata jokin kivempi kultainen glitter, mutta en ole vielä löytänyt silmää miellyttävää.Seuraavaksi odotettavissa sitten lisää syyskuun kynsiä ja eri kuukausin välissä ajattelin tehdä esittelyä lakkakokoelmastani vähän kynsikuvien vastapainoksi.

- Dimavarien

4 kommenttia:

 1. Mattaiset sulkakynnet ehdoton suosikki näistä! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *lukee suklaakynnet* Selkeästi ajatukset on vielä joulukonvehdeissa. :D

   Mutta kiitos, ne ovat omatkin suosikit näistä neljästä. ^_^

   Poista
 2. Alimmaiset on miun suosikkini :)

  VastaaPoista