540. Liukuväriä ILNP:n lakoilla ja valkoista kukkaleimaa

ILNP:n lakat houkuttelevat miltei joka kerta lakkaa valitessa helmerissä. 10 viikkoa sitten valitsinkin kaksi lakkaa samalta merkiltä Champagne Blushin ja That Other Girlin. Molemmat ovat holoja, mutta toinen on lineaarinen ja toinen glitter. 

Jestas, että koulutöiden takia laahaa blogin kynnet perässä. :D Tällä hetkellä yritän suorittaa kursseja ja tehdä kandia/gradun kirjallisuuskatsausta ja tutkimusmenetelmien tutkielmaa yhtä aikaa ja siltikin sortuu vain tuijottamaan sarjoja. Motivaatio, mitä se on? Voiko sitä syödä?


Leima on Emily de Mollyn laatasta EDM13. Leiman päälle tuputtelin Sonnetariumin Snowfallia.


Käytetyt tuotteet:

Emily de Molly EDM13
ILNP Champagne Blush
ILNP That Other Girl
Sonnetarium Snowfall

- Dimavarien

10 kommenttia:

 1. Huh huu, mun mielestä se oli jotain syötävää - motivaatio siis, ehkä oli vähän karvas maultansa, mutta näin mä muistelisin vaikka koulun penkistä alkaa olla jo pitkä aika. Tsemppiä! :)
  Lakkaus on kerrassaan kaunis! Mulla on juuri pari vapaata alkaen tästä päivästä ja paljaat kynnet huutavat lakkauksia, niin voisin kernaasti vaikka "napata" nämä kynsilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :D Yritetään ja voi onneksi joululomalla levätä tämän urakan jälkeen (ja kirjoittaa gradun kirjallisuuskatsausta, mutta onneksi hitaammalla aikataululla..) Ja kiitos! :)

   Poista
 2. Voi sentään, toi sarjojen tuijotus silloin kun pitäisi tehdä ihan jotain muuta on niin tuttua! :/ Mutta kyllä se siitä, kun etenee pienin askelin eikä stressaa kerralla koko potista.

  Kynnet on aivan ihanat, säkenöivän kauniit! ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä tökkii ehkä eniten turhien töiden tekeminen, jona täydentävää kandia valitettavasti pidän. :D Ja muut työt sitten jäivät sen jalkoihin.

   Ja kiitos! :)

   Poista
 3. Ihanat kynnet! Itsellä dead linet toimi kouluaikoina hyvinä motivaattoreina, kaikki kun jäi aina viime tippaan (koska elämä) :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Itellä paha tapa antaa deadlinejenkin lipsua. Pitävät niin ihanaa ääntä soljuessaan ohi. ;)

   Poista