533. Molly fantasialiekeissä

ILNP:n Molly on karpalon/magentan värinen holo vanhemmista kokoelmista. Tämä taitaa sävynä olla poistunut myynnistä (saatan olla kyllä väärässäkin, kiinnittänyt niin huomiota). Laadultaan on oikein mainio, peittää kahdella helpolla kerroksella ja levittyy ongelmitta.
Tällä kertaa en jostain syystä ollut tyytyväinen Mollyn väriin, joten päätin testata pitkästä aikaa Max Factorin Fantasy Fireä. Huvittavaa, että tuo on joskus ollut pakko saada ja käyttöaste todella pieni. :'D Se kuitenkin peitti liikaakin holoisuutta (yllättävää), joten lisäsin päälle Orlyn Prisma Gloss Silveriä kerroksen. 


Leimakuvio on Pueenin laatasta 85. 


Aika kuluu aika paljon nykyään koulutöihin ja Netflixin katseluun. :D Lisäksi jännä kuinka paljon siivoaminen näyttää niin paljon paremmalta vaihtoehdolta kuin eräät nimeltä mainitsemattomat koulutyöt. :P 

Käytetyt tuotteet:

ILNP Molly
MaxFactor Fantasy Fire
Orly Prisma Gloss Silver
Pueen 85

- Dimavarien

4 kommenttia:

 1. Tiätkö, just yks päivä mietin tätä Fantasy Fireä että missäköhän kolossa omani on. Mikä hypetys joskus sen ympärillä kävi! Hyvältä näyttää tässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä. :D Toinen oli Confettis, mistä kohkattiin paljon, mutta sitäkään enää näe juuri missään. Ja kiitos. :)

   Poista
 2. Mulla ei ole tuota paljon kehuttua Fantasy Fireä, nyyh! Mutta onneksi on Netflix täälläkin ja katsottavaa riittää aina. Mollyn ja Fantasyn yhdistelmä tuottaa kauniin värin, tosi hyvä idea yhdistellä nuo kaksi lakkaa toisiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se nyt kuitenkaan niin hieno ole. Onpa vain sellainen jonka piti hankkia, ja oli sinällään harvinaista, että sen sai ihan lähicittarista. :D Ja kiitos! <3

   Poista