527. Kukkaliukuväri

Testasin jälleen kerran liukuvärin tekemistä eri tavalla kuin yleensä. Nyt tuputin vinossa kahta eri sävyistä marjanpunaista. Catherine Arleyn 677 oli parempi ja pigmenttisempi kuin vaaleampi Flormarin 801. 

Tykkäsin näistä kynsistä kyllä, mutta täytyy sanoa, ettei näistä mitään isompaa kirjoitettavaa jäänyt. :D Kivoja lakkoja, kivat leimat yms. mutta eipä näissä muuta ole.Leima on Überchic Beautyn laatasta 6-02 ja lisäsin leimojen alle vielä vähän Rainbow Honeyn XOXO-lakkaa. Ensi viikko kuluu tenttiin luvussa ja huomenna on luvassa pienimuotoista Pokemonien metsästystä. Lisäksi pitänee hakea karkkia, sillä koko päivän tehnyt mieli irtokarkkeja, jopa niin paljon, että selaili Urjalan makeistukun sivuja. Ehkä sitä ei kuitenkaan tarvitse kokonaista 2 kilon laatikkoa Pommixeja, vaan se normaalikokoinen pussikin riittää oikein hyvin.

Käytetyt tuotteet:

Catherine Arley 677
Flormar 801
Rainbow Honey XOXO
Überchic Beauty 6-02

- Dimavarien

16 kommenttia:

 1. Voi vitsit taas ihana yhdistelmä! :)

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit lakkaukset, ihanat!
  Mieki sain, vihdoin ja viimein, hommattua nuita Überchicin laattoja ja voi luoja kuinka ne toimii hyvin! Oon ihan lovena nyt niihin ja halluun kaikki setit itelle :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja jee ne setit on liian ihania. Kaikki kyllä kelpais, mutta ikinä tarpeeks rahaa, että hommaisi ne. :D

   Poista
 3. Onpas komeat, jotenkin sellainen kohtalokkaan ylhäinen tunnelma näissä kynsissäsi. :)

  VastaaPoista
 4. Eikä mitä! Nämä on upeat! Jotenkin maagiset! =)

  VastaaPoista