526. Lisää leimasimista

Tein joulukuussa postauksen leimasimista mitä omistin ja käytin, mutta täytyy sanoa, että jokainen niistä on pudonnut nyt pois. :D Vanhaa MoYou Londonia muistan ainoana haikeudella, sillä onnistuin rullaamaan sen yli tuolilla. -.-'' Ei voi syyttää kuin itseä, mutta olen ollut oikein tyytyväinen kuitenkin Bundle Monsterin pehmeisiin neliöpäihin, joita tilasin tilalle. Tämä postaus ei kuitenkaan käsittele niitä vaan kirkkaita leimasimia, joita tullut hankittua kaksi Clear Jelly Stamperin jälkeen. Tuo alkuperäinen kyllä jäänyt totaalisesti uusien tulokkaiden jalkoihin.

Alkuperäinen Clear Jelly Stamper on tilattu suoraa heidän omasta nettikaupastaan, mutta vähäisellä käytöllä jo alkoi rikkoontumaan (toki en ollut niin hellävarainen, kuin jotkut), pohjasta irtoili itseksene palasia ja pintaan ilmestyi viiltoja kynnelle painamisesta ja jopa pyöräyttämisestä. Se myös sameni, vaikka en käyttänyt kynsilakanpoistoainetta.Kaksi muuta on hankittu Cosette Nail Shopista, jonka olemassa olon huomasin Instagrammissa Chit Chat Nailsin käyttämänä. Ensin tilasin pienemmän version joka oli ensimmäinen ja pian sen jälkeen julkaistiin isompi versio, joka piti toki hankkia myös. Isompi näistä on pehmeämpi ja kaarevan kynsipedin kanssa käytänkin sitä mieluummin. Molemmat kuitenkin toimivat heti paketista otettuani, ei tarvinnut pestä saippualla tai muuta, mitä ihmiset ovat tehneet.Yksi ongelma ilmeni kuitenkin heti, olen aika sottainen leimaaja ja leimasimien muovikotelot samenivat heti kynsilakanpoistoainesormista ja lakkajäljistä ja pohjassa olevasta muovista ei enää nähnytkään läpi. Sain ahaa elämyksen muistaessani siskon ala-asteella tekemän rautasahan ja sahasin pohjat pois noista leimasimista, että näki jälleen kerran läpi. Sen jälkeen ongelmana oli, että isompi tyyny halusi tippua muovikotelostaan eli sahasin omistamani Creative shopin metallisen stampperipään pohjan pois ja siirsin leimaisintyynyn siihen. 

Tadah, lopputulos! :D
 Miten nämä sitten toimivat käytännössä? Oikein hyvin. Molemmista näkyy nyt hyvin läpi eli leiman asettelu kynnelle on paljon helpompaa kuin tavallisessa. Toki niilläkin osaa vielä leimata, mutta kuinka sitä nauttiikaan suorista kuvioista. Tykkään myös metallisen leimasimen varresta enemmän kuin muovisista kirkkaista, sillä itselle on se ja sama näkeekö sivustakin läpi vai ei, varsinkin kun tuon pienemmän kotelo samenee samenemistaan. :D


 Näissä näköjään isompi jäänyt epätarkemmaksi ja reikäisemmäksi. :D En olisi leimannut tätä kynnelle asti, vaan ottanut uudelleen, mutta näin pelkästään kuvatessa en huomannut asiaa, vasta kun tätä kirjoittaessa.Olen ollut todella tyytyväinen näihin Cosette Nail Shopin leimasimiin, mutta näitähän on nyt millä tahansa merkillä. Monet ovat tykästyneet ihan Born Pretty Storen halpoihin läpinäkyviin ja jotkut tykkäävät Picture Polishin stampereistä. Oman kokemuksen perusteella suosittelen kyllä näitä, Esimerkiksi nyt Cosettella onkin tarjolla metallivarsinen stamperi, jota ei tarvitse sahata edes.. :D Toki itse taidan pidättäytyä tässä diy-versiossa tältä erää.

- Dimavarien

4 kommenttia:

 1. Oi, näyttääpä hyvältä! :) Nyt ei itsellä olekaan ylimääräistä rahaa leimaustarvikkeita varten, mutta pitääpä pistää tämä korvan taakse. Muistelisin jonkun toisenkin joskus aiemmin kirjoittaneen Cosettesta, olikohan se Verieana ? Nojaa, mutta pitää muistaa nää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon mahdollista, Belegwenillä on muistaakseni tuo pienempi ainakin.

   Poista
 2. Mä ite tilasin nyt BPS:ltä läpinäkyvän stamperin, kun mulla kävi samallalailla, että se alkuperäinen clear jelly stamper alkoi murenemaan. Jos se BPS ei toimi, niin voisin seuraavaksi kokeilla näitä sun ehdottamia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä harmittaa, että tuli käytettyä niin monta rahaa siihen aitoon versioon, koska se hyöty minkä siitä sai oli oikeastaan todella pieni. Noh, ainakin markkinoille tuli näitä parempia versioita, toivottavasti tuo BPS on hyvä sulla! :)

   Poista