522. Satujen maailmassa

Kuinka paljon sitä onkaan addiktoitunut tekstikynsiin? :D Täysin retorinen kysymys, sillä ei lainkaan tarpeeksi. Tekstileimat viehättävät liikaa ja nytkin katsellut sillä silmällä Überchic Beautyn Ranska-laattaa, koska siinä on sellainen tekstileima, jotka itsellä ei vielä ole. 0:) Lisäksi Mandala Love on ihastuttavan näköinen niistä, mutta onneksi kumpaakaan ei ole kiire hankkia. On kuitenkin todella kiva, että nämä laatat ovat tulleet Hypnotic Polishille, Yhdysvalloista tilatut paketit kuitenkin jäivät aina tulliin.Näissä kynsissä taas hyödynnetty prinsessasatuja ja leimoina on Moyran 05 Vintage -laatan tekstileima ja Born Pretty Storen BP-72 (tuo kuvio kyllä on myös aiemmin ollut MoYou Londonin Scholar-laatassa) ja Olipa kerran -teksti on Überchic Beautyn Fairytale-laatasta. Leimalakka taitaa olla Kaleidoscope by El Corazonin, tosin niitä on käytössä myös Pueen, Essence ja Konad, niin mene vannomaan mitä käytin.


Alla olevassa liukuvärissä on käytetty O.P.I.:N It's My Year -glassfleckiä ja Golden Rose Paris -kokoelman lakkaa numerolla 305. Lisäksi lisäsin hieman kultaista glitteriä Wet'n Wild Fergie-kokoelman Glamorouksen olomuodossa. Lisäksi mattasin nämä kynnet, jolla sai alla olevien shimmerit paremmin näkymiin.


Käytetyt tuotteet:
Born Pretty Store BP-72
Golden Rose Paris 305
Moyra 05 Vintage
O.P.I. It's My Year
Wet'n Wild Fergie Glamorous
Überchic Beauty Fairytale 01

- Dimavarien

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Haha. :D Pitää miettiä variaatiota. ;)

   Poista
 2. Apua, nää on kyllä aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liukuvärjäys tekstileimoilla onnistuu aina. <3

   Poista
 3. Oi miten ihanat<3 Mua harmittaa ku kaikki tekstit leimauslaatoissa on aina niin älyttömän isoja etten kutistettunakaan saa niitä mahtumaan mun kynsille. Yhyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itellä ei onneksi ole tuota ongelmaa, mutta voin samaistua. :D Saisi olla monestakin laatasta eri kynsikoolle eri kokoiset laatat, MoYou London ainoa, joka tekee sekä XL:ää että pienempää.

   Poista