518. It's a TARDIS but it is not exploding

Mmm. Aamukahvia. Elämänlaatu on selkeästi parantunut, kun ostin Krupsin kahvinkeittimen, jossa on integroitu maidonvaahdotin. Latte on kaunis asia, vaikka oikeaoppisesti se toki tehtäisiin espressoon. 

Aika monelle (myös minulle) on kertynyt MILVin decaleita, joista yksittäiset kuviot olen jo huomannut toimiviksi. Isoissa kokokynnen kuvissa olin epäileväinen ennen ja olen sitä nyt jälkeenkin. Jos onnistuu ruttaamaan kynnelle laittamansa tai liikutettua sitä lahjakkaasti niin kuin minä päällylakkaa laittaessa, pitäisi olla varalla pari pakettia samanlaisia kuvioita. :P


Lisäksi kuviot eivät nyt niin täydellisesti istuneet kynsipetiin vaan näilläkin sai aikaan ryppyjä. Toki paljon vähemmän, kuin aikaisemmin koittamillani ja nämä ovat myös paljon ohuemmat, mutta en nyt näiden kokeilujen perusteella näytä vielä kuin keltaista valoa.

Nämä kuviot ovat taas ihania, näissä kynsissä on käytetty decaleita, joissa on Vincent Van Goghin Tähtikirkas yö -maalaus. Toki Doctor Who -fanina oli pakko lisätä näihin sitten TARDIS vinyylimuodossa, vaikka tämä ei olekaan räjähtämässä... :D Vinyylit ovat YouPolishilta ostettuja, pitäisi yhäkin tilata leimakuvioita.


Nämä kynnet saivat olla yhden italian tunnin ajan ja sitten poistelinkin. Tämä siksi, että ette näe toista kättä, jossa decalit liikkuivat urakalla ja osassa kynttä oli vain puolikkaita decaleita. :D

- Dimavarien

2 kommenttia:

  1. Ihanan maalaukselliset kynnet! Hyvältä näyttää ainakin tässä onnistuneessa kädessä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Milveillä saa kyllä tehtyä kynsiä, mitä ei muulloin tekisi (tai edes osaisi), mutta pitänee harjoitella vielä. :D Ja kiitos.

      Poista