512. Things That Make You Go Bloom

Miksi holokimallus ja hempeä vaaleanpunainen on niin kiehtovaa? :D Pohtinut usein, varsinkin koska vaaleanpunaista en oikeastaan siedä muualla kuin kynsillä. (Tai no on mun Ergarapido ja tehosekoitin vaaleanpunaisia, muttah.. Hyst.)

Jostain syystä olin täysin ohittanut KBShimmerin Mega Flame -kokoelman, jossa näissä kynsissä käytetty Things That Make You Go Bloom julkaistiin. Muutenkin KBShimmerit jääneet tilaamatta 2014 kesäkokoelman jälkeen. :o Ja niistäkään tainnut tullut käytettyä Happily Ever Asteria. :D Hups.TTMYGO (hieno kirjainlyhennelmä :D) on herkullinen vaaleanpunainen, kunnollisella kimalteella. Tämä peitti kolmella kerroksella kynnelläkin, mutta uskon, että sitä voisi käyttää myös glitter-topperina.


Koristeluina on leimat Born Pretty Storen laatasta BP-17 ja leimalakkana on Kaleidoscope By El Corazonin White.


Käytetyt tuotteet:

Born Pretty STore BP-17
Kaleidoscope By El Corazon White
KBShimmer Things That Make You Go Bloom

- Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Nuo lakat oli kimallukseltaan ihan mielettömän näköisiä, mutta jotenkin värit ei sit kuitenkaan oikein napannu.. Tuo tosin näyttää nyt sun kynsillä aikas kivalta sittenkin. Kauniit kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoiset leimaukset aina hillitsee osaksi kimallusta, en tiedä kuinka paljon olisin tykännyt ilman niitä. :D

   Joo värit eivät tätä lakkaa lukuunottamatta oikein kiinnostaneet, olisi ehkä saanut olla jotain voimakkaampiakin. Ja kiitos! :)

   Poista
 2. Vaaleanpunainen ja hologlitter on tosiaan toimiva yhdistelmä, kuten mainitsitkin. Toimii myös näissä kynsissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siksi niitäkin lakkoja on kertynyt jo useampi. :D Kiitos!

   Poista