511. Lempidecalit

Nämä pitsidecalit ovat omia suosikkejani ja näitä on näkynytkin usein kynsillä. Vasta tilasinkin lisää valkoisia Born Pretty Storelta. ^_^ Kelpaisi tämä myös leimakuviona, olisi vielä helpompaa kuin decalit.

Ensin nämä decalit mustina, joilla koristelin I Love Nail Polishin Walking Homen. Tämä on Ultra holo -kokoelmasta, joka jonain päivinä jopa aiheuttaa kysymyksen, että onko tämä liian holoisa. :DSitten valkoisena, ja nämä olivat jopa mieluisammat. Alla on LynBDesingsin Absolutely Ablsolem ja glitterinä päällä löytyy vielä Coral Prosilkin Just Married! -kimallusta. Jestas, että nämä lakat lemuavat pahalle, mutta tämä on sentään käyttökelpoinen, Mavalan dupe Sparkling Silver ei enää suostu aukeamaan. :DJännää, miten nämä decalit toimivat paremmin valkoisina. Kelpaisi nämä myös kultaisina tai hopeisina, mutta valitettavasti ei ole näkynyt. :D


Käytetyt tuotteet:

Coral Prosilk Just Married!
I Love Nail Polish Walking Home
LynBDesigns Absolutely Absolem
- Dimavarien

4 kommenttia:

  1. Ihania pitsikynsiä! Valkoiset tosiaan ainakin tumman lakan päällä erottuu kauniimmin. Tosi kivat decalit kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se voi olla, että erottuu paremmin ja ehkä väritkin toimivat paremmin yhteen. :) Nuo decalit pesee itsellä Milvit 100-0, toisaalta pitäisi opetella käyttämään niitäkin.

      Poista