510. Why Meddle?

LynBDesigns Why Meddle? on LynBDesigns:in Meet Me At the Abbey-kokoelmasta ja on Lady Sybilin inspiroima. Tätä vaaleansinistä on käytetty Sybilin asustuksessa paljonkin, mutta itselle muistettavin oli haaremihousuasu ensimmäisessä kaudessa. 


Koristeluina inspiroiduin saman asun hihoista ja se sitten johtikin tähän sotkuiseen yritelmään. Aluksi leimasin Moyran Vintage 05 -laatasta kultaisella, jotka piti sitten väritellä eri värisillä lakoilla. -.-' Hain kultalehtäefektiä, mitä nähnyt joskus puolella silmällä joissakin kynsissä leimausten päällä, mutta nämä lakat vain levisivät. :D


Lakka itsenään oli kuitenkin ihana ja sille ei tehnyt oikeutta. :D Monien muiden Lynin holojen tapaan se oli auringossa hyvin holoinen ja lähes foilmainen varjoissa.


Käytetyt lakat:

LynBDesigns Why Meddle?
Moyra Vintage 05

- Dimavarien

2 kommenttia:

  1. Näähän on todella kauniit ja niin nätin väriset! Vaikka ilmeisesti kaikki ei mennytkään lakkauksen kanssa ihan suunnitelmien mukaan, niin mun mielestä nää on hienosti onnistuneet :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä juuri. :D Nuo värittelyt levisivät ja olivat paljon kokkareisemmat ihan livenä. Kuvat ovat armollisemmat näille kuin todellisuus. Mutta kiitos!

      Poista