509. Siluetti-inspiraatiota

Kirjoitellaanpa postaus vanhoista kynsistä ennen elokuviin lähtöä.. :D Katseluvuorossa on niinkin mahtava spektaakkeli kuin Warcraft, jonne liput hommaisin juuri vanhentumassa olleilla joululahjalipuilla. Warcraft on itselle tuttu vanhemmista peleistä eli Warcraft 1-3, mutta WoWiin taas en ole koskenut. Taisi tulla markkinoille ollessani teini-iässä ja silloinen irc-kanava sanoi, etten voi sortua siihen tai mulla ei olisi ollut lainkaan sitä vähäistä elämää, mikä silloin oli. :D Toisaalta en tykkää yhtään toisista ihmisistä pelissä eli muutenkin MMORPGit ovat jääneet omalta osalta.

Sitten kynsiin eli Pinterestissä törmäsin La paillette frondeusen pastelliliukuvärikynsiin, joissa oli käytetty Born Pretty Storen laattaa BPL-021, joista inspiroiduin tekemään omia versioita. 


Siskoni kysyessä inspista ehdotti pinkkiä lakkaa ja lakkasinkin ensin Orlyn Miss Conductilla ja sitten pää löikin tyhjää koristelujen osalta. Sitten päätin tehdä liukuvärin Colors By Llarowen Aubergine Dreamsin kanssa ja sitten muistinkin, että olin instaan tallentanut nuo kynnet ja hankkinutkin kyseisen laatan jo kokoelmiin.


Varioin leimoja kuitenkin lisäämällä puut etusormen ja pikkurillin kynsiin Messy Mansionin laatasta MM38 ja lisäksi leimäsin tähtiä Nailz Crazen laatasta NC 02. 

Nämä olivat kyllä niin kivat kynsillä, pitää tehdä jotkin toiset variaatiot kyllä piakkoin. :o

Käytetyt tuotteet:

Born Pretty Store BPL-021
Colors by Llarowe Aubergine Dreams
Messy Mansion MM38
Nailz Craze NC-02
Orly Miss Conduct

- Dimavarien

14 kommenttia: