504. Not All Who Wander Are Lost

Ei kaikki kiiltävä kultaa lie,
vaeltaja ei eksy jokainen,
ei vahvalta vanhuus voimia vie,
syviin juuriin ei ulotu pakkanen.
Tuli tuhkasta jälleen pilkahtaa,
valo varjoista syttyvä on.
terä miekan murtunut yhteen saa,
ja kruunataan kruunuton. 

Tolkienin teokset ovat itselle tärkeimpiä kaunokirjallisuudessa. Niiden parissa kasvoi ja Keski-Maa lumoaa yhä uudelleen seuraansa. Tämän takia esimerkiksi Etsyssä kiehtoisi todella paljon ALiquid Lacquerin Silmarillion-kokoelma, vaikka lakat noh, eivät ole nyt niin ihania. :D Mutta ne nimet, ne nimet! 


Tämän takia ostoslistalla ollut pitkään Überchic Beautyn Geek 01 -laatta. Sormus-teksti toki jo lyötyi itseltä MoYou Londonin Geek Collection 05 -laatasta, mutta lisäksi tuossa on "Not All Who Wander Are Lost" -teksti ja "I run because Gandalf told me to". 

Eli toki tätä laattaa oli heti pakko testata, sen saavuttua ja tein jo blogin alkuaikoina suunnittelemat Aragorn-kynnet. :D Lakat vain vaihtuivat välissä, jossain välissä pidin O.P.I.:n tummanvihreää Espanja-kokoelman lakkaa varastoissa tätä varten sen nimen takia (Here today... Aragon Tomorrow), mutta lopulta päädyin luopumaan siitä. Sen sijaan käytin nyt Barry M:n Forestia.


Pikkurillin leima on Überchicin laatasta 3-03 ja nimettömän lakka on China Glazen I'm Not Lion. Täytyykö edes sanoa, että olivat omat suosikki kynnet pitkään aikaan aiheensa puolesta. :DLakat käyttäytyivät moitteettomasti ja leimat onnistuivat juuri oikein. ^_^ Leimauksessa käytössä oli Cosette Nail Shopin kirkasleimasin ja varsinkin heidän jumbo-kokoinen leimasimensa on ihanan pehmeä ja helppo käyttää.

Käytetyt tuotteet:

China Glaze I'm Not Lion
Barry M Forest
Überchic Beauty 3-03
Überchic Beauy Geek 01

- Dimavarien

5 kommenttia:

 1. Mä oon miettinyt tota jumboleimasimen ostoa, itse tarvitsisin juuri vähän pehmeämmän kuin se Cosette Nail Shopin pienempi on. Onko sulla molemmat että osaat sanoa eroa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On molemmat, tuo isompi joustaa enemmän ja taipuu paremmin kynnen mallin mukaisesti. Hyvin huono demonstrointi, minkä linkitin kaverille tuosta isommasta: https://www.dropbox.com/s/okw2tec0mxkojci/video-1461704649.mp4?dl=0. :D

   Poista
  2. Kiitti videosta, ehkä mun tarvitsee ostaa myös tuo! :D

   Poista
 2. Mäkin tykkään tosi paljon Tolkienin teoksista. Nätit kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, tolkoholikot kokoontukaa yhteen! :D Ja kiitos.

   Poista