503. Baker Street

BBC:n sarja Uusi Sherlock on ollut itselle se paras Sherlockien uusista tuotannoista. Elementaryyn en koskaan päässyt sisälle, koska vierastin ja Robert Downey Juniorin lehvapläjäykset ovat viihdyttäviä, mutta niiden ääreen ei palaa samalla tavalla kuin tämän. Mainiot näyttelijäsuoritukset, tunnelma ja musiikki koukuttavat tyystin. 


MoYou Londonin Geek 05-laatasta löytyy niin sormuskirjoitus, gallifrey-tekstiä ja muutakin kivaa, kuten tämä Baker Street 21B -tapettikuvio. Lakkauksen väritkin on hieman valittu sitä ajatellen, kuvio on ilmeisesti tumman ruskea ja tausta on tosi selkeä tapaus, joka vaihtelee väriä riippuen katselukulmasta. :D (linkki) a-Englandin Cathy meni siinä osilta aika paljon pieleen, mutta molemmissa on sama hienovarainen shimmeri. 


Leimalakkani ei ollut leimalakka sinänsä, vaan Polished Polishmaniac sarjaa Kaleidoscope By El Corazonilta, joten leimauksiin jäi reikiä varsinkin tapetin osalta. Pitäisi löytää parempi ruskea leimalakka kyllä, vanha pikkuinen H&M Copper vetelee viimeisiään.

Käytetyt tuotteet:

a-England Cathy
Kaleidoscope By El Corazon IL-12
MoYou London Geek 05
MoYou London Tourist 01

- Dimavarien

4 kommenttia:

 1. Essencen Yummiiii leimaa tosi hyvin! Olen sillä monet ruskeat leimat tehnyt eikä mitään ongelmia. Kuuluukohan se vielä tänhetkiseen valikoimaan, en ole kyllä varma... Joku kuparinen leimauslakka olisi kyllä ihana! Ja tosi kivat nämä sun lakkaukset! En kiinnittänyt reikiin mitään huomiota, vaikka itseähän ne aina eniten häiritsee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääpä katsoa törmääkö tuohon. Muistin kyllä näin jälkikäteen, että olin ostanut Hit the Polishilta yhden ruskean leimalakan jo, hyvä kun unohtelee asioita.. :D Ja kiitos, itsehän sitä aina vikoihin eniten kiinnittää huomiota.

   Poista
 2. Mulle menee kaikki Sherlockit, mutta se oikea Sherlock mulle on Jeremy Brett. :) Ihanasti sopii kyllä tuo Cathy ja ruskeat leimat! Täytyy kyllä kokeilla aitsekin joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tainnut eniten katsella Basil Rathbonea, Jeremy Brett on kyllä oikein mainio. :D ACD on kyllä tehnyt mainiot kirjat, koukuttavat aina. Ja kiitoksia! :D Ruskea on uusi musta.

   Poista