501. Meh-kynsiä

Julkaistaanpas nyt kasa kynsiä, jotka eivät tuntuneet oikein onnistuneilta kynsillä tai kuvissa. Tai sitten jokin lakassa häiritsi ja mikään lakkaus ei kovin kauaa ollut kynsillä paria poikkeusta lukuunottamatta.

Kynsillä kauiten aikaa vietti nämä Berliinin matkaa varten askarrellut kynnet. Lakkana on O.P.I.:n Emotions ja leima on MoYou Londonin Explorer 03. Kynnet eivät kestäneet matkaa (tietenkään, ei ne koskaan kestä kun pitäisi) ja olivatkin karun näköiset matkan lopussa.


Sitten nämä kynnet. Toimivat todella hyvin livenä ja leiman ja lakan värisen eron huomasi heti. Kuvissa nämä näyttävät pitkälti yhdeltä mössöltä. Lakkana on a-Englandin Let Me In ja leimalakkana Color Clubin Beyond. Kuvio on Pueenin 76.Eh. ILNP:n Clockwork on ihana lakka kultahituloineen ja holopinnaltaan. Tämä kuva ei anna lainkaan kunniaa tälle ja en edes muista millä onnistuin tuhoamaan nämä kynnet heti alkuunsa. Oli ehkä siivous päivä ja jynssäsi liian innokkaasti. Kuvio on Überchic Beautyn laatasta 3-02.


Nämä kynnet epäonnistuivat kynnen mallin takia. Huomasi vasta lakattuaan kuinka paljon kynnet kaipasivatkaan viilaa ja muoto on hyvin epämuodostunut. Lakka on Dance Legendin Fallen Angel ja leimakuviot ovat Bundle Monsterin laatasta BM-419. Höyhenten päälle on tuputeltu Deborah Lippmanin Champagne Supernovaa.Ja vielä viimeiset meh-kategoriaan menevät kynnet. Nämä itse asiassa olivat ihan kivatkin, mutta eivät herättäneet isompia tunteita. Lakka on Nail Pattern Boldessin Intoxicated ja leima on QA:n laatasta 88.Puuh, pahoittelen kuvien tulvaa, mutta onpa ne saatu nyt julkaistua, sillä omaa postausta en saanut mistään kirjoitettua. Muistakaa käynnissä oleva arvonta, josta voi voittaa lahjakortin Harlow & Co:lle! :)

- Dimavarien

2 kommenttia:

  1. tuttu tunne nuo meh- kynnet mutta aina ei voi onnistua ! mun mielestä nää kaikki on tosi kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä, haastavinta kun ite ei tykkää niin ei niitä tule sitten pitkään katseltua. :D Mutta kiitos.

      Poista