500. Arvontaa

Päätimme juhlistaa blogissamme saavuttamaamme merkkipaalua arvonnalla teille lukijoille. Tämä nimittäin on viimein 500:s postaus. Meillä meni näköjään kuusi vuotta siihen, mitkä monet bloggaajat tekevät kahdessa vuodessa, mutta hiljaa hyvää tulee ja kaikki muut latteudet lisänä. 

Mitä on mahdollista voittaa?
Lyhykäisyydessään 25 dollarin lahjakortti Harlow & Co:hon. Se on kanadalainen indiekynsitarvikekauppa, joilla on ihana valikoima aina KBShimmeristä Glam Polishin kautta hieman tuntemattomimpiinkin merkkeihin, kuten Polished For Daysiin.

OHJEET: Sähköpostiosoite ja nimimerkki vaaditaan osallistumiseen ja valitse vähintään yksi palvelu, mitä kautta seuraat blogia. Tästä saa yhden arvan.

Yksi lisäarpamahdollisuus on, jos olet vanha lukija eli seuraat jotakin kautta ennen tämän arvonnan alkamista.

Osallistumisaikaa on yksi viikko eli arvonta alkaa 30.04.2016 klo. 14.00 ja päättyy 07.05.2016 klo. 14.00. Tämän jälkeen suoritamme arvonnan random.orgin avustuksella ja ilmoitamme voittajalle sähköpostitse ja blogissa. Voittajan pitää vastata ensimmäiseen sähköpostiin viikon sisällä, jonka jälkeen vasta lähetämme lahjakortin. Tämä siksi, että arvonnan jälkeen joskus ei saa yhteyttä voittajaan ja varmistamme näin palkinnon pääsemisen perille. :)

Arvontaa varten alla on Google Formsin kaavake, ilmoittakaa heti jos tulee jotain ongelmaa täyttämisessä.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Onnea kaikille ja hyvää vapun aattoa! May the odds ever be in your favor! 

- Dimavarien ja Prunella

4 kommenttia:

 1. Mukana, seuraillut jo pitkään Bloglovinin kautta. nittanne(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osallistumiset kiitos google formsin kautta, eikä kommentteihin. :)

   Poista
 2. Haha, piti oikein tarkistaa. Mulla on kertynyt postauksia jo yli 800 näiden vuosien aikana! Hirvee määrä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohops. :D Siinä on jo kyllä paljon työtä. Me varmaan ollaan siinä kolmen vuoden päästä. (Jos jaksaa blogata enää.) :DD

   Poista