498. Moyraan tutustumista

Ohops, tämäkin roikkunut jo tammikuusta täällä. :D Tosiaan kävin ostelemassa Moyran tuotteita, kun paikalliset kynsiharrastajat mainostivat uutta jälleenmyyjää täällä Oulussa. Ihastuin laattojen kuvioihin ja hankin testiin kolme, joita on Damask Drapery, Moments ja Vintage.


Nämäkin kynnet tein jo hetki sitten, lakkana on Moyran 50, johon ihastuin, kun selasin Moyran-tuotteita, vaikka se on oranssi. Koristeluissa testasin Vintage-laattaa, mutta lisäksi leimasin Messy Mansionin MM14-laatasta linnun ja lintuhäkin, sillä Vintage-laatan lintuhäkki oli hieman liian iso tuon hetkiseen kynsimittaan.


Sitten vielä tuotekuvia hieman erikseen, Moyran 50 on oranssimpi ja tummempi kuin lakkauskuvissa ihan siitä syystä, että mattasin lakkauksen ja se vaalensi sitä todella paljon.


Lisäksi ostin hopeisen leimalakan, joka toimii moitteetta. Laatatkin toimivat, ehkä omaan makuun Damask Draperyllä tulee liian sotkuisia kuvioita ja leima tuntuu leviävän käytti mitä leimaisinta hyvänsä. Kahdessa muussa laatassa tätä ei taas ole.

Näissä laatoissa noita pahvipakkauksia ei pystynyt pitämään ehjinä, sillä ne olivat niin tiukat ettei laattaa edes saanut pois vetämällä. :D Toisaalta en edes säilytä näitä pahvipakkauksia, sillä säilytän laatat kansioissa, eli ei haitannut.


Laattojen kuvioiden koko on paljon isompi kuin Überchic Beautyn ja MoYou Londonin laatoissa, joka on hyvä pitkäkyntisille, kun kuvio ei lopu kesken.


Käytetyt tuotteet:

Kaleidoscope by El Corazon White
China Glaze Matte Magic
LynBDesigns B-Smooth
Messy Mansion MM14
Moyra 50
Moyra Vintage 05

- Dimavarien

4 kommenttia:

 1. Jouduin kans raatelemaan noi laattakotelot keittiöveitsellä auki. Mun piti postatakin aiheesta jossain välissä, mutta se jäi. Vähän harmi jonkun kannalta, joka haluaa säästää kotelot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan harmillista niille, jotka haluavat säästää pakkaukset, mutta ei kyllä ollut mitään mahdollisuutta saada sitä laattaa edes pois tuolta. :D

   Poista
 2. Hyvä postaus. Mä olenkin vähän himoinnut noita laattoja, saa nähdä kauanko pystyn vastustamaan niiden ostoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on tulossa nyt yksi vielä lisää, kun tilasin Cosettelta uuden jumbostamperin. Muuten laattojen ostelu ei ole vielä selvinnyt mitä hankkisi lisää pyöritellyt vieläkin korissa Überchicin seiskasettiä ja taitaa mulla olla Bundle Monsterilla, Pet'lalla ja MoYou Londonilla korissa kaikenlaista, mutta ole ollenkaan varma onko laatoissa tarpeeksi käyttökelpoisia kuvioita..

   Poista