497. Unconditional Love

F.U.N. Lacquerin multi- ja duochromet olivat parin viime vuoden isoimpia juttuja itselle, mutta jostain syystä itsellä on nyt nääh olo, kun lakkasi. Nättihän tämä oli, mutta nyt häiritsi siveltimen vetojen näkyminen, vaikka värien vaihtelu oli yhä mahtavaa. Tässä käytössä on Unconditional Love.Koristeluissa pää löi tyhjää, joten kaivoin kaikkea mitä käyttänyt pitkään aikaan. Decaleja, strasseja ja mikrohelmiä. :'D Kaikki yksiin kynsiin. Mikrohelmet varsinkin oli liian kamalia kiinnittää (varsinkin, kun käytti nopeasti kuivuvaa pikakuivattajaa kiinnitykseen) ja niistä lähti väri tai ne keräsivät kaiken päällylakan.


Kyllä näillä onneksi päivän kesti, pitää kokeilla toisilla koristeluilla näitä multichromeja.

Käytetyt tuotteet:

F.U.N. Lacquer Unconditional Love
LynBDesigns B-Smooth
Poshe Super Fast Drying Top Coat

- Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Mulla tulee lakan nimestä aina vain mieleen vanha Kwan -yhtyeen samanniminen kappale, josta aikoinaan tykkäsin hulluna ja onhan se edelleen ihan hyvä. :)
  Lakkakin on mieleeni ja sun lakkaus tosi onnistunut, jokseenkin jopa kuninkaallinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä en taida muistaa Kwanilta mitään muuta piisiä kuin Shinen. :D Siihen aikaan oli hevarikausi, niin ei nyt muita musiikkilajeja voinut edes harkita.

   Itseä jostain syystä nyt tökki, taidan säilöä nämä hetkeksi ja ihastella taas, kun siltä tuntuu. :D Onneksi lakat eivät lopu kesken. Ja kiitos!

   Poista