496. Gleneagles Glamour ruusuilla

Kevään kiireitä pukkaa opiskeluissa ja ehdi tehdä edes koulutöitä saati kirjoitella blogiin aktiivisesti ja varsinkin muiden blogien seuraamiset jääneet nyt tauolle. (Oudosti silti on ollut aikaa pelata Lego Batman: Beyond Gotham 100 % valmiustasolle, mutta...) 

Arkistoista lisää kynsiä eli hempeän vaaleanpunaiset kynnet ovat pitkään olleet omana suosikkina ja piti juuri Heliumialta ostaa varapullo a-Englandin Her Rose Adagiota. Lisäksi tämä Tamin Gleneagles Glamour jaksaa jokaisella kerralla ihastuttaa.


Koristeluina päädyin ruusuihin ja leimalakkana ruskeaan H & M:n vanhaan minipulloon Copperiin. On kyllä loistava leimaustarkoitukseen, tainnut kerran haaskata koko kynnelle ja harmittaa kyllä. Leimauskuvio on Überchic Beautyn 4-01.


Käytetyt tuotteet:

H & M Copper
LynBDesigss B-Smooth
Poshe Super Fast Drying Top Coat
Tami Gleneagles Glamour
Überchic Beauty 4-01

- Dimavarien

10 kommenttia:

 1. Musta tuntuu, että kaikilla on tällä hetkellä kiirettä tosi paljon ilmassa. Itsekään en tunnu löytävän aikaa bloggaamiseen sitten millään! Mutta mulla ei kyllä pelaaminen vie aikaa, vaan koira. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Koira on kyllä hyvä syy, vie varmasti kaiken vapaa-ajan varsinkin alussa. Mutta kevät kyllä yleensä kiireen aikaa.

   Poista
 2. Mulla taas kiire on vihdoin helpottanut, mutta oon kyllä huomannut, että moni kynsibloggaaja taistelee saman aiheen tiimoilla. :) Kynnet on kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla jatkunee vielä ainakin kovasti tän kuun loppuun ja ensi kuussakin vielä kohtuu paljon. Kesäkuuta odotellessa..

   Poista
 3. tosi kauniit kynnet ! :) mullakin on ajan kanssa ongelmia, mutta yritän silti postata ainakin kerran viikossa, ehkä se riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä kerran viikossakin on jo oikein riittävä määrä. ^_^ Voisi itse pyrkiä nyt samoihin lukemiin.

   Poista
 4. Kiirettä tuntuu olevan ilmassa kynsibloggaajillakin, toivottavasti kiireesi helpottavat lähiaikoina. Mulla on myös jäänyt bloggailu taka-alalle ja hyvä jos saan julkaistua jotain edes kerran viikossa, mutta en ota siitäkään stressiä. Upeat kynnet olet kyllä jälleen tehnyt, ihanat värit ja toi leimauskuvio on tosi kaunis :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omaksi iloksihan sitä kannattaa kirjoitella, ei siitä mitään pakkopullaa kannata tehdä olet oikeassa. :D Ja kiitoksia! Oli hirveä halu väritellä tuo kuvio jollakin, kun oli kynsillä, mutta onneksi jätti tekemättä. Voisi joskus kyllä tehdä tällä leimadecalit.

   Poista