491. Rock it ja Sprung

Nämä oli kynnet, joista en ollut lainkaan varma kun olivat kynsillä. Ehkä, koska Bundle Monsterin laatta, jolla ensin ajattelin leimata ei toiminutkaan. Ollut liian moni 4:sella alkavista laatoista toimimattomia ja viitsinyt valittaakaan, koska on niin pitkä aika kun hankki ne. Leimasin sitten MoYou Londonin Sailor 05 ja pohdin koko ajan, että olisi ehkä pitänyt tehdä väritetyt leimadecalit. :D Liukuvärikin tökki, värit eivät tuntuneet tarpeeksi intensiivisiltä, vaikka molemmat ovat itsessään näyttäviä. Orlyn Rock It olisi ehkä kaivannut kaveriksi voimakkaamman sävyn kuin O.P.I.:n Sprung. Voimakkaampaa kuparia tai kultaa. :D (Toisaalta en ole enää edes varma oliko tuo Sprung. O.o Poistanut kaikki tiedot mitä ja miksi. :D)


Kyllä näillä päivän jaksoi olla, mutta meni kyllä illalla poistettaviksi. Periaatteessa ei mitään vikaa, mutta itseä otti niin päästä. 

- Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Mun silmään nämä näyttävät todella hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvissa ei ole niin pahat, livenä häiritsivät hulluna. :D Ehkä sama reaktio, kun aamulla vahingossa laittaa väärät vaatteet, jotka tuntuvat epämukavilta koko päivän ajan.

   Poista
 2. Munkin mielestä nää on tosi hienot! Toi liukuväri on näyttävä ja onnistunut ja leimat sopii hienosti liu'un kanssa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Tuijottelin vain noita reikiä leiman välillä ja pohdin jatkuvasti olisiko pitänyt värittää.

   Poista
 3. Siis näähän on ihan huikeat! Oikein mehukas kokonaisuus, pitääkin muistaa tää liuku jos kokeilisi jotain tän tyylistä itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Omaan silmään noi sävyt jäivät tuputtaessa paljon valjummiksi, kuin mitä ne oikeasti on ja häiritsi siksi. :D

   Poista