489. Oceanic Forces

Lakkoja mitkä oli aikoinaan pakko saada, mutta joita ei ole tullut käytettyä alkuhuuman jälkeen on Emily De Mollyn Oceanic Forces ja Cosmic Forces. Molemmat ovat jellypohjaisia glittereitä, joiden tunnusmerkkinä on isot pyöreät glitterit tyypillisten hexa-glittereiden sijaan.


Phdin jo pitäisikö surutta laittaa nämä myyntiin, mutta päätin testata ensin. Lakkaaminen oli paljon vaivattomampaa kuin muistinkaan ja pyöreitä glittereitä nousi _enemmän_ kuin mitä olisi edes tarvinnut. O.o Muistikuvissa oli vain epätoivoisia yrityksiä heiluttaa pulloa ja kalastella noita pohjalta, mutta nyt ei ollut mitään ongelmaa. 

Koristeluina leimausta Emily De Mollyn laatasta EDM05.


Summa summarum saa nämä ihanuudet sittenkin jäädä. :D Ihan erilainen lakkauskokemus ja peittävyyskin oikein mainio. Lisäksi tykkään kovasti lakan eri syvyysvaihteluista ja näitä tuli tuijotettua.

- Dimavarien

18 kommenttia:

 1. Mielettömän kauniit! Leimakuvio kiinnitti erityisesti huomion, wau.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo leimakuvio on niin ihana. :D Törmää aina laattoja selatessa siihen ja haluaa leimata.

   Poista
 2. On kyllä hypnoottinen yhdistelmä :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä upea lakka ja täydelliset koristelut siihen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää lakka kyl aiheutti väristyksiä pitkästä aikaa. :)

   Poista
 4. Aivan mielettömän hienot kynnet! Toimii todella hienosti tuollainen glitterinen pohja leimaukselle! Mä olen aina tykännyt tuollaisista isoista pyöreistä glittereistä, mutta en osaa sitten koristella sellaisia lakkoja. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tälläsissa on kyllä tuo ongelma, tainnut aina laittaa jonkin sortin valkoiset leimat päälle. Tämä Emilyn laatta kuvio oli kyllä täydellinen tälle. Ja kiitoksia! :)

   Poista
 5. Onpa kauniit! Harvoin tulee vaikutelma että jokin leimaus saa kauniin lakan näyttämään entistä paremmalta, mutta tässä käy jopa niin. Todelliset tuijottelukynnet. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää leima oli kyllä tehty tälle lakalle. :D Kiitos paljon kehuista. <3

   Poista