488. Kultaista leimaa ja ruskeaa liukuväriä

Liukuväri ja leimaus on maailman ihanimpia yhdistelmiä tällä hetkellä. :D Tällä kertaa luottosävyistä ruskeaa ja kultaa. Vaaleampi lakka on China Glazen Cyberspace ja tummempi El Corazonin Rauchtopaz.Koristeluina leimaukset Überchic Beautyn laatasta 5-03. Viime aikoina tuntuntu leimauslaattaa valitessa ettei ole mitään kivaa ja jos on niin on käyttänyt juuri sitä kuviota liiankin usein. :D Tästä syystä olen tainnut kerätä leimauslaattakoreja MiNailsillä, Cesarshopissa, Pet'Lalla ja MoYou Londonilla (ja taitaa olla myös Chez Delaneylla... o.O Ja MyOnlineShop!), mutta vielä ole saanut päätettyä minkä tyylistä sitä tarvitsee. (Kaiken. Tietenkin.)

Käytetyt lakat
- Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Tosi hyvät värit! Tuo on niin tuttua ettei itseltä löydy mitään kivaa laatta ja koko ajan pitäisi ostaa lisää! Ja saada kaikki! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! :D Laatta määrä vain kasvaa, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi. Lakoissa jo kohtuu zen-hankintamäärä, mutta laatoihin vielä saanut ulotettua.

   Poista
 2. Tosi ihana lakkaus! Liukuväri leimauksella on lyömätön yhdistelmä :). Mullakin on samat ongelmat leimauslaattojen kanssa, ei meinaa enää löytyä sopivia kuvioita ellei sitten halua aina käyttää niitä samoja vanhoja kuvioita joita on jo käyttänyt ties kuinka moneen kertaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liukuväri ja leimaus. <3 Laattoihin pitäisi saada itse päättää mitä kuvioita haluaisi valmistajalta.. :P Kustomointia! (Tosin tekisi vähän liian kallista. :D)

   Poista