485. Suosikkeja

Jos pitäisi heittää yhtäkkiä lakkakokoelman kolme suosikkia ne olisi juuri tällä hetkellä A Englandin Her Rose Adagio, Polished For Daysin London ja tämä Ozoticin 606. (Toki sitten alkasin heti empiä ja mutista nimiä kuten Nemesis, Storm, joku Femmeistä, mutta ei mennä nyt siihen. :D)

Kynnet katkeilivat taas ja joutui lyhentämään ne jopa epämukavan lyhyeiksi. Näin lyhyinä korostuu myös kynsien erilainen malli; kun nimetön tahtoo olla juuri talttapäinen, keskisormen kynsi olisi luontevampi pyöreänä.


Ozotic on jo lopettanut australialainen kynsilakkamerkki, jonka parhaimmat bravuurit on Picture Polish tehnyt uudelleen. 606 löytyy siis Lizzien muodossa, tosin puolustellen vetoan, että tämä on vielä hitusen kauniimpi. :D
Koristeluina olevat leimatkin ovat suosikki laatasta eli Chez Delaneyn Dentelle 004:sestä. Kukkuen sisällä on uloimmissä terälehdissä Rose & Spiritin Glitter Silveriä.

Nämä olivat kyllä niin ihanat, (vaikka itse sanonkin) ja viihdyin näissä todella hyvin. ^_^ Luottoyhdistelmiä ei saa jättää tekemättä vain siksi, että olisi hirveä kiire testata kaikkia uusia lakkoja. 

- Dimavarien

14 kommenttia: