481. Black Orchid

I Love Nail Polishin Black Orchid on ehdottomasti yksi suosikeistani. Ihanan sävyinen tummaholo, joka on hillitympi tai voimakkaampi riippuen valaistuksen laadusta ja määrästä. 


Tällä kertaa en halunnut peittää lakkaa leimojen alle, joten valitsin leiman Überchic Beautyn laatasta 1-03 ja leimasin sen kynnen juureen. Vaikka käytössä olikin Clear Jelly Stamper, kohdistus nyt täysin nappiin mennyt. :D Tein kehnommassa valaistuksessa ja jaksanut mallata tarpeeksi kauan missä menee kynnen keskikohta. (Toisaalta en osaa leikata saksillakaan suoraan, saa nähdä onko nämä läpinäkyvät stamperit niin pelastus.)Leimalakkana on El Corazonin kultainen, jonka tilaisin Hypnotic Polishilta. Tykkäsin kovasti väristä, on selkeästi erilainen China Glazen Passioniin tai Barry M.:n Goldiin ja 15 ml pullo on riittoisa. Ärsyttää yleensä leimalakkojen pienempi koko, tuntuu että pullon käyttää hetkessä. Muita leimalakkoja El Corazonilta voisi harkita lisäksi, ei ole ollut pigmentissä valittamista.

- Dimavarien

10 kommenttia:

  1. Itkettää kun on niin ihanat! Tuo lakka on oikeasti uskomattoman kaunis, olen aiemminkin ihaillut jonkun blogissa mutta nää sun täydelliset kuvat vasta sai mut kunnolla havahtumaan sen ihanuudelle ♥ Ja nuo koristelut, niin ruhtinaalliset ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. <3 Black orchid on kyllä niin ihanan värinen ja juuri sopiva holoisuudeltaan ehdottomasti suosikkeja ILNP:ltä.

      Poista
  2. Voi miten kaunista! Black Orchid on upea lakka ja leimaus sopii hienosti sen kaveriksi :). Mä oon muuten kanssa huomannut että leimaus voi mennä jollain lailla vinoon vaikka leimaisikin läpinäkyvällä leimasimella. No, ehkä ahkera harjoittelu korjaa asian :). Mutta näissä kynsissä en kyllä huomaa mitään leimojen kohdistamisongelmia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Black orchid on aina yhtä nätti, kun sen kaivaa esille. :)

      Se jostain syystä joskus vääristää jonkin verran tai sitten ei näe kunnolla keskikohtaa varsinkaan alemmas kohdistaessa. Harjoittelun puutetta kyllä varmasti. :D Itseä alkoi kuvia laittaessa ärsyttämään, tuijottelee aina liian läheltä.

      Poista