480. Magic

Picture Polishin Magic ja New York ovat viime vuoden hankintoja, mutta viimeisimmat Picture Polishit kuitenkin, mitä tullut hankittua. Tein tilauksen Cesarsshopille New Yorkin restockin aikaan ja otin tämän kaveriksi. 


Koristeluina on Swarovskin kristallit pikkurillissä ja peukalossa, leimat Emily De Mollyn laatasta EDM09. Nimettömässä alla olevana lakkana on Gina Tricotin White ja päällä Golden Rose Holiday -tekstuurilakka 70. Leimauksessa käytin taas Clear Jelly Stamperiä. 


En muista lainkaan montako kerrosta laitoin. :D Pitäisi merkitä ylös. Lakka raidottui hieman, mutta ei liian näkyvästi, että olisi suunnattomasti häirinnyt. Yleensä kiinnitän liikaa huomiota siihen ja luopunutkin monesta lakasta vain sen takia. En halua nähdä siveltimen vetoja.


- Dimavarien

4 kommenttia:

 1. Eikäääh! :D Tää lakka kummittelee mua nyt ihan selvästi, muutama päivä sitten törmäsin tähän Nannen blogissa ensimmäistä kertaa, ja sen jälkeen nään sitä joka puolella! :D Vitsit se onkin upea, mun on niin pakko saada se <3

  Ja koristelut on muutes niin maan kauniit että aijai ♥ Täydellisesti olet kyllä rakentanut tän lakkauksen, ihan huokailuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jos kutsuu niin vahvasti sun nimeä, ehkä pitää hankkia. Ite emmin kohtuu kauan tarvitsenko, mutta onneksi ostin.

   Ja kiitos. ❤

   Poista
 2. Valkoinen sopii hienosti Magicin kaveriksi. Ihana kokonaisuus tässä lakkauksessa, tosi kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen oli oikeastaan ainut mitä harkitsin, oma kultainen leimalakka ei oikein oĺut sopivaa sävyä. Kiitos. :)

   Poista