477. Am I Ginger?

Olen tainnut moneen otteeseen kynsihistorian aikana ja varsinkin muun elämän aikana sanoa, ettei oranssi ole oma väri. Siitä tulee mielene puhtaasti vain pikaruokalat, koulun vihreäoranssisisustus ja kaikki muu. Sitrushedelmissä väri on oikein kiva, mutta en ole koskaan innostunut tästä sisustuksessa, tavaroissa, vaatteissa ja kynsilakoissakaan. Onhan se kiva sitten löytää näköjään poikkeus. 

LynBDesigns'in Am I Ginger? on vain ihana. Oikeasti. Hankin tämän puhtaasti Tennantin tohtorin takia, mutta tämä yllätti totaalisesti kynsillä. Väri on oranssinkupari holoihanuus, joka peitti parilla kerroksella ja levittyi todella nätisti. Mitä muuta voi pyytää? (Ehkä leimaavuutta, mutta sitä tämä ei tarjoa. :D)Koristeluina on leimat Überchic Beautyn vitossarjan laatasta 02 ja koristeina niitit. 

- Dimavarien

18 kommenttia:

 1. Oih ja voih miten kaunis kokonaisuus! ♥ Tuo lakkakin todella herkullinen, mutta mä kyllä tykkäänkin oransseista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää kyllä itellä vei myös jalat alta, ehkä oranssivierastus tämän takia voisi vähän taittua.

   Poista
 2. On kyllä upea lakka. Vitsit kun nykyään on niin paljon noita indielakkoja ettei millään voi pysyä kärryillä kaikista ihanuuksista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, indielakoissa ei kyllä pysy perässä. :D Blogeissa törmää tämän tästäkin ennestään tuntemattomiin merkkeihin ja niiden liian nätteihin lakkoihin. Onneksi kehittänyt itsehillintää edes jonkin verran.

   Poista