472. Flormar

Hyvää uutta vuotta 2016! Koska onnistunut matkustaessa hajottamaan kynsien kulmat vielä karmeampaan kutoon jatketaan vanhojen luonnoksien perusteella.

Ollut pienenä projektina testailla vanhoja lakkoja ovatko ne oikeasti säilyttämisen arvoisia vaikka käyttänyt pariin vuoteen. Varsinkin Flormareita on kertynyt ja sitten satunnaisia marketti- ja merkkilakkoja, joissa on jo kova nostalgiantunne sillä ne ovat kynsiharrastuksen alkutaipaleelta kerättyjä.

Swatchtikkuviuhkassa tämä Flormarin 802 on näyttänyt suloiselta, joten päätin saada tämän pitkästä aikaa kynsillekin. Holoefekti tässä on paljon hillitympi scatter, mutta miellyttää kovasti omaa silmää.

Keskisormessa pitkästä aikaa leimadecali! Tosin tästäkin tuli turhan paksun oloinen, pitäisi ehkä yrittää ohuempaa päällyslakkaa kuin Poshe. Leimalakka on China Glazen Passion ja glittereinä niin ikään China Glazen Hello Gorgeous! ja I'm Not a Lion ja Color Clubin Magic Attraction. Leimalaatta on Vivid Lacquerin VL 031.


Strassit ovat MoYou Londonin pienimmästä strassikiekosta.

- Dimavarien

12 kommenttia:

 1. Tää lakka näyttää ainakin niin kauniilta että äänestän säilytettävien puolelle, kaunis kokonaisuus. Hyvää uutta vuotta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ite tuli samaan tulokseen, oli sen verta ihastuttava sävy ja ihan samanlaista olekaan muilta merkeiltä tullut hankittua. :)

   Ja samoin!

   Poista
 2. Flormarit holot on kyllä kauniita, eikä tämäkään yksilö ole poikkeus :) Ihana kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flormarin holot yllättävät kyllä vieläkin, tykkäsin tästä odottamattoman paljonkin. :D Pitää testata vielä kolme muuta. Ja kiitos!

   Poista
 3. Hyvää uutta vuotta! Ja tosi kaunis hololakka, kiva että pääsi kynsille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Ja hyvä, että tuulettaa tätä käyttämättömien joukkoakin. :)

   Poista
 4. Upean värinen tapaus tuo flormar ja koko lakkaus on tosi kaunis!

  VastaaPoista