469. Unisieppari

Pitkästä aikaa käsinmaalausta! Näitä tehdessä alkoi tehdä mieli järkevän kokoisia dottareita ja sopivan kapoista sivellintä, sillä tuntui, ettei mikään tämän hetkinen toiminut. Dottareista on hukassa kaikki patsi hirveän pieni- tai isopäiset yksilöt ja siveltimeksi leikkasin isommasta haituvia pois.


Alla oleva lakka on Tami Lady of Lomond. Vähän vierastan tämän sävyä, vaikka tykkään lakan koostumuksesta ja holon lisänä olevasta glitteristä. Se saisi ehkä olla rohkemmin joko sininen/vihreä tällä hetkellä. O.o Gleneagles Glamour on jostain syystä paljon nätempi samalta merkiltä.


Voi nyt vain tuota viivojen paksuutta. :'D Pistää itsellä näin jälkikäteen ihan liikaa silmään, kynsillä ollessa vielä menetteli kohtuullisesti. Ei kuvat saaa tarkentaa näin paljon! ;)

- Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Oih miten upeat siepparit! ♥ Ja mun silmään tuo alla oleva lakkakin näyttää oikein kauniilta, sellaiselta vähän utuisen sävyiseltä :)

  Unisieppareita olen pitkään suunnitellut omillekin kynsille, milloinkohan sitä oikeasti saisi aikaan... Ne kun on niin nättejä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia rohkaisevista sanoista. :D Mua varmaan vaan vierastaa sävy, pitää kyllä antaa toinenkin mahdollisuus tälle, jos se vain johtui mielentilasta. Koostumukseltaan kuitenkin ideaali.

   Mullakin oli unisiepparit vuosia toteutettavian listalla, aina sitä on aikaa lykätä. :D

   Poista
 2. Onpas päheet kynnet! Ihan superhienot unisiepparit :).

  VastaaPoista
 3. Nämä on muuten ihanat =) Hienosti olet saanut unisiepparit kynsille! Mun mielestä toi pohja on juuri sopiva tähän lakkaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Mä jonain päivänä pääsen tästä vihreän vierastuksesta eroon kynsillä. Lupaan ja vannon. :D

   Poista