462. Kultaisia lehtiä

Näitä kynsiä tehdessä päässä pyöri loopilla Galadrielin laulu Sormuksen ritareista "Minä lehdistä lauloin kultaisista, puut kultalehtiin puhkesivat." Ensin olikin tarkoitus leimata vain El Corazonin 423/38 Prismalla kultaiset lehdet kaikkiin kynsiin ja jättää asia siihen, mutta sitten toki alkoi säätää ja syntyikin skittlette. Ja hopeisia lehtiä. 


Mustana lakkana on Gina Tricotin Black ja keskisormen hiekka on China Glazen I'm Not Lion (tuttavallisemmin epäjellona). Lehtikuviot ovat Überchic Beautyn laatasta 5-02 ja leimalakkana on aikaisemmin mainittu El Corazon 423/38 kultaisen tapauksessa ja hopea on Barry M:n Silver Foil, jota on jatkettu Silly Lily Polishin Pure Platinumilla sen huvettua.Oli kyllä todella mukavaa olla pitkästä aikaa mustapohjaisilla kynsillä, ihan unohtanut tämän värin muuna kuin leimalakkana. :D

- Dimavarien

14 kommenttia:

 1. En kestä, noi leimaukset näyttää ihan käsittämättömän hienoilta! Upeat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo puunlehtileima on rakkautta. <3 Kiitoksia!

   Poista
 2. Oi kun ihanat! Mutta eipä ihme, onhan siinä epäjellonaa ja mustaa :D Musta on kyllä ihan tosi kiva väri kynsillä, se vain tahtoo unohtua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäjellona ja musta on kyllä yksi parhaimmista pareista ikinä. :D Ja joo, harvemmin kun pohtii millä lakkaisi tulee edes mieleen perusmusta.

   Poista