461. Doctor Who -kynnet osa 2

Doctor Who on yksi mahtavimmista sarjoista ikinä. Rakastuin siihen vuosia sitten, en kestänyt Rosen lähtöä ja vasta viime vuoden puolella pääsin yhdenteentoista tohtoriin asti. Nyt mennään jopa jaksonopeudella uusinta Capaldin kautta. Tämä uusi kausi on kyllä paljon parempi kuin edellinen, seikkailut kiinnostavampia. Toisaalta ärsyttää että jaksoja on tuplaten, en kestä To Be Continued -tekstiä.

Lakkamaailma on tarjonnut myös ihanuuksia Doctor Who -faneille. Vaikka ikuisesti jään kaipaamaan Fandom Cosmeticsin -lakkaa Rose Tyler, I... ei nämä muiden merkkien teemalakat rumia ole. Näissä kynsissä on MiNailsiltä tilattu Nail Pattern Boldnessin Bigger on the Inside, todella nätti Tardiksen sininen shimmeri.


Toinen Tardiksen sinisistäni, ei kyllä kalpene LynBDesingsin Time and Relative Dimensions in Space -lakalle. Molemmat omalla tavallaan tosi kivoja. LynB on väriltään ehkä enemmän Tennantin Tardista ja tämä Matt Smithin ajalta.  Tai vanhempaa tohtoria toki. 


Koristeluina on sekä leimaa että vinyyleitä. Vinyylit ovat YouPolish-nimiseltä merkiltä, jotka oli ihan pakko tilata. Hamstarin näitä hopeisina ja mustina, saa nähdä millä vuosituhannella saa ne käytettyä.

Lontoo-leima on MoYou Londonin Tourist Collection -laatasta 01 ja Paha susi teksti Überchic Beautyn Fairytale -laatasta. 


- Dimavarien

4 kommenttia:

 1. Nää on tosi hienot! Mun lemppari tohtori on aina David Tennant, mutta Matt Smith oli myös ok. Tätä uusinta en ole vielä sulattanut, mutta kyllä senkin aika tulee =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. David Tennantin tohtori on kyllä niin onnistunut. Ihan täydellinen roolitus ja sen aikaiset tarinat myös ihania. Matt Smithiin meni totuttelussa ja rakastan myös Ecclestonea. Capaldin eka kausi oli tarinoiden kans kohtuu tylsä, joka ei edes auttanut siirtymää ja mä en tykkää Clarasta companionina. :D Rose, Jack, Pondit ja Donna olivat ihan eri kaliiperia.

   Ja kiitos! :D

   Poista
 2. Upeat Doctor Who -kynnet! Lakan, vinyylien ja leimojen yhdistelmä on niin makee :). Itse asiassa munkin lempparitohtori on Tennant ja tykkään kovasti myös tästä Capaldista, vaikka hän onkin jotenkin synkimmän oloinen tohtori näistä uusista neljästä tohtorista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Jokainen tohtori kyllä tuo oman lisänsä hahmoon ja saa ne toimimaan oikein hyvin. :) Välissä sulattelemiseen menee vain aikaa, varsinkin kun edellinen on aina ollut niiiiin kiva. :D

   Poista