460. Pleased to Sweet You

Pleased to Sweet You on ensimmäinen kosketus Il Était Un Vernisin -lakkoihin. Kohtuu jännä sävy, pohjalta vaalean liila, mutta runsas sininen shimmeri taittaa lakan värin kylmäksi. Omiin kuviin sinistä ei saanut juuri näkymään, kamera ei suostunut yhteistyöhön, vaikka kynnellä olikin niin selkeä väri.

Olen vähän kahden välillä lakan suhteen, toisaalta todella kiva ja ei löydy dupea, mutta toisaalta tuo sinisyys häiritsee. Koristeluina pitkästä aikaa decaleita, ettei täysin unohda niiden olemassa oloa. Sattunut itselle nyt liian monta päällyslakasta hajoavaa siirtokuvaa, joten viitsinyt edes yrittää. Yhdet jopa hajosivat veteen. -.-' Leimausjäljestä voi aina syyttää vain itseä. :D (Tai siis on harvemmin vastassa ei toimivia laattoja.)


- Dimavarien

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä lakka näyttää tosi kauniilta mutta mä taidankin tykkäillä kylmistä sävyistä. Ja aivan ihanat koristelut näissä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää itselläkin antaa vielä uusi mahdollisuus lakalle, jostain syystä vain nyt häiritsi hieman. Sävyltään kyllä tosi kaunis. Ja kiitos! :)

      Poista