458. Dusk Dismantled

Arcane Lacquerin Dusk Dismantled on violetti lakka runsaalla kultaisella shimmerillä. Tämänkin lakan hankinnasta on jo aikaa, mutta jotenkin se ei sopinut kesäiseen tunnelmaan. Näin syksyllä tämä tummanvioletti toimii kuitenkin oikein hyvin.Muissa kynsissä on Sally Hansenin Go Gold ja Gina Tricotin White. Leima on Emily de Mollyn laatasta EDM20. Koristeina vielä Adeninalta tilatut pyöreät glitterit, joita riittää vielä pitkäksi ajaksi. Miten niin hamstrasi liian monta purkkia ja kuitenkaan ei osaa käyttää muita kuin näitä kultaisia. 


Kieltämäti hyvin peruskauraa olevat kynnet, joista ei ole paljon tarinoimista. :D Pitäisi keskittyä ennemmin lukemaan perjantaiseen tenttiin ja portfolioon. Jännä miten huomaa tekevänsä kuitenkin kaikkea muuta. (Ja en lainannut kaverilta juuri Big Bang Theoryn kausia 1-7... Kiistän kaiken.)

- Dimavarien

4 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus :) tumma violetti ja kulta sopii tosi kauniisti yhteen!

  VastaaPoista
 2. Ei sitä aina tarvitse maalata suunnattomia maisemia kynsille, jotta ne olisivat kivat :) Nämä on tosi nätit, ei yhtään liikaa mitään mutta kuitenkin ihan tarpeeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kyllä, simppelit monesti todella kivoja. :D Harvemmin vain keksii niistä ihmeempää sanottavaa, sopivat arkeen vain erinomaisesti. :) Ja kiitos.

   Poista