457. Neulottua

Syksyn ja opintojen alkamisen jälkeen virkkoosi (neuloosin kaveri) iskee aina. Tehnyt jo pari huivia ja muuta kivaa ja kirjanmerkit ovat täyttyneet testattavista ohjeista. On pitänyt tuoda kaksi harrastustakin yhteen ja hankkia neuleleimalaatat Vivid Lacquerilta ja Messy Mansionilta. Pohjalla oleva lakka on Essencen Love Letters -kokoelman I Got A Crush On Blue. Hyvin vaalea vaaleansininen, mutta peittää silti kahdella kerroksella. Leimalakkana on El Corazonin valkea ja kynnet ovat matattu China Glazen Matte Magic -lakalla. Omaan silmään mattapinta sopii neulekynsiin paremmin kuin kirkas.


Lisäksi kriiseilen kynsikuvista. Tai oikeastaan käden asennosta. Tuntuu että aina pitää samassa asennossa kättä ja nyt sitten pikkurilli halua lainkaan asettua siihenkään asentoon, vaan haluaa sojottaa jossain omissa sfääreissä. Ja kaikki muut asennot tuntuvat tyhmiltä. Ensimmäisen maailman ongelmia kyllä, mutta osaa ärsyttää silti. :D


Näissä käytetty Vivid Lacquerin laatta VL025 toimii muuten hyvin, mutta on hyvin ärsyttävä putsattava. Kuviot ovat kohtuu syviä ja karkeita ja vanulappu hajoaa laatan juonteisiin ja sitä on kamala nyhtää irti. Messy Mansionin laatta on paljon siloisempi, mutta siinä on tylsemmät kuviot. 


- Dimavarien

14 kommenttia:

 1. Oi mäkin haluan neulekuvion! Tää on tosi kiva ja nätti matattuna:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neulekuviot on <3. Tämä kuvio on myös sopivan pörröinen. :)

   Poista
 2. Oi miten pehmoisen näköiset neulekynnet ♥ Kyllä se vaan niin menee että matattuna neulekuviot näyttää aina parhaalta, niin tällakin kertaa. Ihanat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä, vaikka luulisi että toimisi kirkkaillakin. Matta vaan tuo kivemman ulottuvuudne. :) Ja kiitos!

   Poista
 3. Kauniit pehmeät sävyt ja tosi kiva kuvio!

  VastaaPoista
 4. Vau, ihana tuo leimauskuvio! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, tuo on kyllä todella kiva. Vähän ärsyttävä puhdistettava, koska laatta on hieman syvempi kuin yleensä, mutta annan anteeksi.

   Poista
 5. Ihanat kynnet! Neuleprintti kuulostaa (ja näyttää) mahtavalta, haluan ehdottomasti itsellenikin tuota! Mullakin on vähän ongelmia käsiasentojen kanssa, miunkin pikkurilli sojottaa aina ihan eri suuntaan, ja kamera ei suostu silloin siihen tarkentamaan. :D On kyllä ongelmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuleprintti on kyllä ihan liian ihana asia. :) Mä en ymmärrä mikä tuossa pikkurillissä on, varsinkin kausittain haluaa sojottaa tavallista enemmän.Ongelmia on nämä pikkusormen asennotkin! :D

   Poista
 6. Ihana neuleleimauskuvio! Ja kaunis lakkaus :). Mulla on myös ongelmia pikkurillin kanssa, se on tosi vallaton sormi eikä meinaa millään asettua linjaan muiden kuvaussormien kanssa. Voiskohan sitä jotenkin treenaamalla saada käyttäytymään paremmin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkurillijumppaa! :D Tai mallikoulua sille. Ja kiitos. :)

   Poista
 7. Nämä on kivat! Mulla on myös vapaasti sojottava pikkusormi. Se ei vaan tottele mua =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia.

   Joo, mikään käskytys ei auta. :< Ottais mallia muista sormista.

   Poista