454. Negatiivista pitsiä

Heliumia on hyvin rankalla kädellä karsinut omia lakkakokoelmiaan ja kyseenalaistanut monella syyllä tarvitseeko jotain lakkaa. Minullahan on todella pahana tapana haalia lakkoja mielessä jokin tietty lakkaus tai sitten vain lakan nimi viehättää ihan liikaa. Siksi päädyin miettimään olenko varastoinut lakkoja ihan vain muusta syystä kuin siitä, että onko niille käyttöä.

OPIn balettikokoelman Don't Touch My Tutun ja Pirouette My Whistlen ostin varta vasten tätä lakkausta varten. Kolme vuotta sitten. *huoh* No parempi myöhään kuin ei milloinkaan? :D Ja onhan ainakin toista käyttänyt muissakin kynsissä.

Lisäksi kynnet eivät olleet niin keltaiset kuin yleensä, joten negativespace onnistui paremmin.


Pohjalla on kerros Don't Touch My Tutua, jonka päällä on Pirouette My Whistleä. Sen jälkeen on leimat DRK Nailsin Enlaced-laatasta ja upotin ne vielä Don't Touch My Tutuun. Sen jälkeen lisäilin helmiä ja mattapäällyslakan. Ta-dah!Lopputulemana hillosin näitä lakkoja ihan oikeasta syystä. Saavat hyvillä mielellä jäädä Helmerin kätköihin ja saan synninpäästön näiden osalta.

- Dimavarien

20 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä niin ihanat kynnet! Muhun iskee ihan kympillä tällainen romanttinen pitsisöpöily. Kiva, että sait idean toteutettua, vaikkakin vähän viiveellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! :D Viive nyt oli kyseenalainen, mutta onneksi sai jopa toteutettua.

   Poista
 2. Voi herttinen miten kauniit! On kyllä olleet oikeutetut ostokset, tää lakkaus on kaikin puolin upea ♥♥

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Näinpä. :D Pitsikynnet on aina niin ihania.

   Poista
 4. Mulla lienee vähän samantapaiset lakkojen säilömisperusteet käytössäni... Meinasin just että voisin "vapauttaa" Don't Touch My Tutun, jota ei oo tullut neverever käytettyä. Mutta tää sun onnistunut lakkaus aiheutti heti uutta harkintaa luopumisen suhteen... Että jos kokeilis kanssa samaan tyyliin jotain nättiä kynsille. Noh jää nähtäväksi, mutta hienot on kynnet!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Toi on kyllä niin helppo hillio, jäin miettimään tuleeko todella tehtyä toiset kynnet tällä. (Eli meneekö taas se kolme vuotta välissä.) Tosin eipä tuo nyt hirveänä tilaa vie, jos vielä miettii. Ja kiitos!

   Poista
 5. Kuurankukat tuli mieleen <3 Todella kauniit!

  VastaaPoista
 6. Oooo, ne on ihan älyttömän kauniit! ♡

  VastaaPoista
 7. Tutu taitaa olla hilloamislakka *kröhöm* lallal-lallal-laa... Nätit kynnet, kyllä näitä kannatti odottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Jotenkin ei vain ole osannut käyttää sitä mihinkään muuhun. Ja kiitos!

   Poista
 8. Kauniit :) mullakin oli kauan aikaa samantapaiset kynnet työn alla ja sain ne vähän aikaa sitten viimein tehtyä. Tykkään kovasti pitsikynsistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitsikynnet on kyllä parhautta, noi sunkin ihan mahtavan näköiset. Pitsikynnet jaksavat kyllä innostaa aina. ;)

   Poista
 9. Ihanat! Mulla on suunnitteilla tälläset pitsikynnet myös, mutta mustana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mustana nämä toimii varmasti myös todella hyvin. ^_^

   Poista