453. Entrance

Glam Polisheja on näkynyt jo pitkään blogeissa ja piti sitä itsekin viimein sortua yhteen ihan uteliaisuudesta. (Ja toki siksi että Emilian blogissa tämä näyttä ihan liian kauniilta.) Entrance on Cast A Spell -kokoelmasta, jossa on samanlaisella koostumuksella monen väristä lakkaa. Runsaasti erikokoista hologlitteriä, holopöylä ja kaikkea mitkä tekevät lakasta niin ihanan kuin se on.

Glam Polishit aiemmin jääneet tilaamatta, koska en ole jaksanut nähdä vaivaa julkaisujen aikaan, koska monet sävyt myydään heti loppuun, mutta Hypnotic Polishilla oli onneksi tämä lakka tarjolla.


Entrance levittyi tasaisesti, mutta jätti pienen tekstuurisen pinnan, joka kuitenkin silottui pikakuivattavalla päällyslakalla. Muistaakseni laitoin kaksi kerrosta ja se oli oikein riittävä määrä.Koristeluissa pää löi taas tyhjää, jotenka päädyin toki leimaamiseen. Laatta on Emily de Mollyn EDM05. Emilyllä näyttää tulleen pari uutta laattaa kokoelmiin, tekisi mieli, koska joka kerran kun leimaa tuntuu ettei omista juuri oikean laista leimaa... :P Nimimerkillä noita laattojahan ei ole kuin tuo ~200. Ja jos vielä kertoisi kuvioiden määrällä... Hui, en tahdo ajatella. 


- Dimavarien

16 kommenttia:

 1. Nää on niin nätit! Tuo valkoinen leima sopii tuohon lakkaan vaan niin kivasti.. Ihan alkoi puistattaa, kun aloin miettimään, miten paljon noita eri leimauskuvioita oikein löytyisi, jos laskisin. Ja koskaan ei silti ole mitään leimattavaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valkonen leima oli ainoa ratkausu tähän lakkaan. ^_^ Jos sitä vain unohtaisi monta kuviota, sitä oikeastaan omistaa ja ostaa hyvällä omalla tunnolla lisää. ;)

   Poista
 2. Ihanat! :3 Älä huoli, mulla laattoja on melkein 300 ja siltikään ei mitään kivaa kuviota löydy kun alkaa leimailemaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jännää mistä tämä johtuu, ei ole vain sitä sopivaa kuviota missään. Ja kiitos!

   Poista
 3. Upea lakka ja tuo leima sopii siihen kun nenä päähän :)

  VastaaPoista
 4. Nämä kynnet aiheuttivat kyllä ihastuksen huokailuja - niin kaunis lakka, leimat ja yhdistelmä! Nyt tuo lakka houkuttaa muakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Sais olla varoitukset näissä lakoissa, että saattavat aiheuttaa rahanmenoa... Ainakin olisi varoitettu. :D

   Poista
 5. Oijoi, nääkin on niiin ihanat! Ja vitsit mikä lakka, onneksi ostit ;) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkarolle vaan ongelma, että ihania lakkoja on liikaakin. ;) Ja kiitos. ^^

   Poista