449. Majesty

Majesty on yksi Picture Polishin ihanuuksista. Holon sijasta tämä ihastuttaa voimakkaalla shimmerillä. Poistaminen on kauheaa, niin kuin kaikissa glassfleckeissä, sillä shimmeriä ja hitulaa on kaikkialla, mutta muuten ihan liian nätti. 

Alla on jokin lakka, olisikohan O.P.I.:n Don't Bossa Nova Me Around, mutta en todellakaan mene vannomaan. Pitäisi laittaa käytetyt lakat muistiin, lopulta aina tulee jokin lakkaus, jonka unohtanut.Koristeluiksi oli toki pakko saada jotain herkkää, kuvio on Überchic Beautyn laatasta 1-03 ja keskelä on tuputeltu China Glazen Make A Spectacle -glitteriä. Kerrankin keksi paikan mihin tuota pystyi laittamaan, koko kynnellä se näyttää vain kuopilta. Hrr. Tällaisessa pienessä määrässä toimii kyllä.


- Dimavarien

8 kommenttia:

 1. Ihanat! En oo aikasemmin tuota Majestya noteerannut ollenkaan, mutta kylläpä se näyttää näissä kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli itseasiassa mun eka PP, jännä vaikka yleensä onkin enemmän holojen perään. :D Ei peitä, mutta muuten ihana glassfleck.

   Poista
 2. Kiesus sentään! Nämä on niin kauniit, että ihan itkettää! Siis voisin ihan tosissani mennä tällaisilla kynsillä vaikka naimisiin, jos vain osaisin ne niin kauniisti toteuttaa. Sä oot kyllä velho ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Kiitokset. :D Menee ihan samattomaksi.

   Poista