443. Vähän kaikkea

Onko teillä hetkiä, jolloin lakkaatte kynnet ja teillä ei ole aavistustakaan, miten ne koristelisi? Ja kun alkaa koristelemaan alkaa vian tunkea kynsiin kaikkea mahdollista. Nämä kynnet ovat tuon olotilan seuraamusta, olin yllättynyt, että lopputulos oli harvinaisen kiva.


Aloitin kahdella kerroksella China Glazen Fast Trackiä, jonka olen holottanut. Sen päälle laitoin kerroksen F.U.N. Lacquerin Payday (H) lisäkimallukseksi. Tämän päälle leimasin Vivid Lacquerin laatasta 031 ja jätin kynnet hetkeksi rauhaan. 

Tällä hetkellä minulla on kesken Mass Effect 3 jälleen kerran ja tuijottelin näitä aina sivusilmällä pelatessani. Tuntuivat hyvin tyhjiltä, joten päätin jostain syystä laittaa decalit leimojen päälle ja päädyin maailman helpoimpiin decaleihin eli näihin BlueSean kukkiin.Decaleitten jälkeen kuvittelin kaiken olevan valmista, kunnes vielä pari tuntia pelattuani alkoi kukkien ulkopuolinen alue tuntua tyhjältä. Aatteesta tekoihin päätin leimata tekstiä ja päädyin MoYou Londonin Scholar 02 -laattaa. 


- Dimavarien

12 kommenttia:

 1. WAU! Mielettömän kaunis kokonaisuus, aivan huippu-upeat nämä <3 Ei voi kuin ihailla tätä kättesi jälkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Näissä oli kyllä välissä ainakn lisäsi jotai niin epäileväinen, mutta tykkäsin kyllä tosi kovasti lopputuloksesta.

   Poista
 2. Ai nyt sä postasit nämä! Tunnustan, että olen kopioinut lakkauksen ja se tulee keskiviikkona julkaisuun:D Linkkasin instaan kun näistä ei vielä kirjoitushetkellä ollut postausta. Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ollut niin paljon kynsiä jonossa, niin ehti vasta nyt näihin. :D Ja jee, ootan innolla huomista. Ja kiitos. :)

   Poista
 3. Todella ihanat! Täydelliset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Välillä kyllä epäilytti kovasti.

   Poista