442. I Am Beyond Impropriety

I Am Beyond Impropriety on LynBDesigns-merkin Downton Abbey -kokoelmasta. En yhäkään ole saanut aikaiseksi katsoa sarjaa useista suositteluista huolimatta ja siitä, että yleensä rakastan pukudraamoja. Pitää laittaa Netflixissä pyörimään, kunhan saa Miss Fisherit katsottua.

Taas kyllä swatchit olivat väärässä tämäkin lakan suhteen, tämä ei ole yhtään niin vaaleanpunainen kuin myyntikuvissa. Kannattaa suhtautua varauksella kuviin, jos tilaatte LynB:ltä, monissa ollut jo todellakin paljon eroa. :D Nättejä nämä ovat kuitenkin, ettei sen puolesta ole tullut kuin yksi pettymys Pliny the Elderin kohdalla.


Koristeluina on leimat MoYou Londonin Time Traveler Back to the 20's 05, Cheekyn niitit (jotka tosin ovat hirvittävän isoja omille kynsille) ja Powder Perfectin The Stars Are Brightly Shining.


- Dimavarien

14 kommenttia:

 1. Oi miten nätit:) Hyvin mätsää kaikki yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hopea ja liila kyllä todella sopiva pari toisilleen. :)

   Poista
 2. Mua ei hirveesti kiinnostanut Downtown Abbey, mutta kun kaikki puhui siitä, niin aloin yhtenä sairaslomapäivänä katsomaan sitä (kun en keksinyt muutakaan) ja jäin heti koukkuun! :D

  Nää kynnet on ihanat :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vielä ole ehtinyt, oli jokin aika sitten Doctor Who -kausi ja nyt sitten katsonut randomeita sarjoja. Pitää kyllä korjata asia.

   Ja kiitos. :)

   Poista
 3. Oih miten ihana lakkaus, todella nätti! ♥ Harmi että lakka ei ollut sitä mitä odotit, mutta onhan tuokin nyt kovin kaunis niinkuin sanoitkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :)

   On tää kaunis onneksi, joka antaa anteeksi sen että oli erilainen. Ärsyttää vain todella paljon, että lakkoja myydään kuvilla, jotka eivät sitten vastaakaan totuutta.

   Poista