436. Top 10


Ensin Belegwen ja sen jälkeen moni muu on listannut tämän hetkiset kymmenen suosikkilakkaansa, joten innostuin itsekin miettimään mitä ne olisi. Tuntui oikeastaan mahdottomalta tehtävältä, ensimmäinen rajaus taisi olla vaatimattomat 45 lakkaa. :D Pitkän karsimisprojektin jälkeen päädyin mututuntumalla tähän holoiseen kymmeneen. Tuli valikoitua hieman samankaltaisia kyllä, mutta kaikkiin on hyvä syy. 


F.U.N. Lacquer Starry Night of the Summer


Oma suosikkini F.U.N. Lacquerin ihanuuksista on Starry Night of the Summer, mahtava sininen, joka peittää kahdella kerroksella ja toimii erinomaisesti leimauksessakin.

L.A. Girl Teal Dimension


L.A. Girlin 3D Effects -kokoelma sisälsi dupet Zoyan mahtaville Auroralle, Dreamille ja Stormille, mutta oma suosikkini oli sinivihreä Teal Dimension. Peittää kolmella ja on täynnä holokimallusta.

Ozotic 606


Ozoticin 606 on yksi vanhimmista indieistäni ja yhä yhtä upea kuin ensimmäisenä päivänä. On ollut jo pitkään discontinued, mutta Picture Polish on tehnyt tälle dupen Lizziessä. Vaaleanlilaa holokimallusta siinä missä Teal Dimension on sinivihreää.

Dance Legend Beautiful Lie


Dance Legendin Beautiful Lieta ei ole näkynyt vielä blogissa, koska en koskaan muistanut ottaa tästä kuvia. Ihastuin tähän Heliumialla ja sainkin ostettua tämän kaunottaren, sillä ehdolla, että Heliumia saa käydä lakkaamassa tällä, jos tulee ikävä. Minulla ainakin tulisi. Ihana. <3

Pretty & Polished Pretty 2.0


Pretty 2.0 on täydellinen hempeä vaaleanpunainen kultaisella flakiellä. Peittää kahdella-kolmella kerroksella ja rakastaa ihonväriäni.

Picture Polish Nemesis


Miltei jokaisessa listauksessa mitä lukenut on ollut jokin Picture Polishin upeista lakoista. Itselle se upein tällä hetkellä on Nemesis (toki en omista Cherishiä tai Gracea). Ihan huikean punainen, jonka väriä kameraan ei saa koskaan oikein.

a-England Her Rose Adagio


Tässä kohdassa voisi olla oikeastaan mikä tahansa a-England. Briarwood, Tristan, Princess Tears, Dragon... Tämän hetkinen suosikkini on kuitekin Her Rose Adagio. Kaikki a-Englandini ovat olleet ihan parhaita koostumukseltaan ja levitettävyydeltään.

Liquid Sky Lacquer Thinking of You


Liquid Sky Lacquer on itselle tärkein indiemerkki. Tämä oli ensimmäinen merkki, jota tuli haalittua kunnolla ja en ole tainnut luopua kuin kolmesta tilaamastani. Thinking Of You jäi ensin tilaamatta, kun tilasin sen parin Love is in the Airin, mutta en saanut tätä mielestäni. Onneksi sain korjattua tilanteen ja tämä on ihanan hempeä.

Emily de Molly Garnet Fire


Garnet Fire on viimeaikaisin pakkomielteeni ja on upean värinen värivaihteluineen. Levittyy kahdella kerroksella ja koostumuksessa ei ole moitittavaa.

Tami Gleneagles Glamour


Gleneagles Glamour on uskomattoman nätti vaaleanpunainen. Sen koostumus on todella kaunis ja tätä ei voi olla tuijottamatta kynsillä. 
______________________________________

Hah, voisi tässä heti tehdä oikeastaan toisen listauksen eri kymmeniköllä. Ehkä ihan hyvä merkki olla ihastunut omaan kokoelmaansa sen verran. Oliko yhtäkään teidän suosikkianne listalla? :D 

- Dimavarien

12 kommenttia:

 1. Yhden omistan, mutta voisin omistaa näistä kyllä kaikki! Ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nemesis on kyl niin ihku, että kannattaakin omistaa. Ja näistä en kyllä luovu, tuli hirveä hinku lakatakin taas parilla. :D

   Poista
 2. Ihania :) en omista sunkaan top kympistä yhtään. Musta alkaa tuntumaan että mun lakkakokoelmassa on isoja aukkoja.. Pitää ehkä vähän shoppailla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakkakokoelmassa on aina aukkoja. :D Tuijotellut kyllä muiden listoja sillä silmällä, että toi ja toi ois aika kiva omistaa. :D

   Poista
 3. Näistä yksikään ei löydy mun listalta tai edes koko kokoelmasta :D Kauniita ne silti ovat, ja mun mielestä ihan sun näköisiä lakkoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Lakkaakohan sitä enää mitään muuta kuin holoilla, mitä näistä suurin osa on. Nämä on kyllä kokoelman aarteita tällä hetkellä, syksyllä varmasti tummemmat sävyt taas vievät näiden paikan.

   Poista
 4. Nää topten-listat pitäis näköjään tehä niin, että top10 cremet, topten glitterit jne. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Kannatan ajatusta. :D Ois ollu paljon helpompi päättää.

   Poista
 5. Ensimmäinen lista, missä ei ollut yhtään tuttua lakkaa :D
  Mie en varmaan osaisi päättää mitkä on suosikkeja, paitsi Fairy Dust..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mulle vähän kertynyt näitä aika samanlaisia holoja jostain kumman syystä. *viheltelee*

   Mulla ois riittänyt niin listattavaa, Fairy Dustkin on ihana. <3

   Poista
 6. Ihana lista :) Mulla on näistä vaan Starry Night of the Summer ja vitsit se on upee!

  VastaaPoista