434. Rest in Pieces

Colors By Llarowen Rest in Piecesin tilasin Hypnotic Polishin kimpassa. Sain kuitenkin ihan eri lakan kuin kuvittelin, sillä oma versioni on selkeästi enemmän sininen kuin mitä swatch-kuvissa näkyvä violetti. Oikein nätti kuitenkin, vähän vain yllättyi avatessa kuorta.

Ei ole ennen ollut näin isoa heittoa swatchkuvien ja sen lakan minkä itse sai välillä. Tästä huolimatta tuskin olen luopumassa; tämän hetkisellä sinisen kaudella tämäkin yksilö näyttää ihan liian nätiltä. Eikä sille ole ihan dupeakaan.Selviten eron huomasi sisällä, sillä lakka ei näyttänyt miltään muulta kuin siniseltä. Auringossa siinä oli kyllä  selkeä violettivivahde, mutta ei niin että selittyisi vain eri näytönasetuksilla ja kameroilla.

Koristeluiksi laitoin vain siirtokuvan ja Swarovskin kristallin, koska halusi pitää leimailusta vähän taukoa. 


Käytetty lakka:

Colors by Llarowe Rest in Pieces
- Dimavarien

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tämä on. Harmi vain, ettei ollut se violetti jota etsi. :<

   Poista
 2. OMG! Oon meinannut ostaa tämän lakan ihan siksi kun multa puuttuu tumma violetti lineaariholo. Mutta tämähän näyttää ihan FUN:n Starry Nightilta, joka mulla jo on :). On kyllä outoa, että tää on näin sininen. Kaunis mutta sininen :). Etsintä siis jatkukoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Ei ihan ole dupe, mutta väriltään ja holoefektiltään kyllä saman värinen. Mullakin on Starry Night, pitää vielä testata vierekkäin kynsille laittaako tämän menemään.

   Poista
 3. Oho! Todella kaunis lakka, mutta hassua kyllä, että niin erilaiselta näyttää swatcheihin verrattaessa :D

  Kaunis lakkaus jokatapauksessa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätty tosiaan kuorta avatessa, että miksi mä tämän olin tilannu. :D

   Ja kiitos. <3

   Poista
 4. Harmillista ettei lakan väri vastannut swatchkuvaa, mutta kaunis lakka tämä on siltikin :). Tuo nimettömän koristelu on tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmi tosiaan, tosin ei nyt ole isompi homma kuin etsiä samantyypinen tummanviolettiholo. :D Onneksi indiemaailmassa ei ole pulaa näistä.

   Poista