429. Dress inspired

Näillä kynsillä kävin juhlimassa serkkuni ylioppilasjuhlat Kesäkuun alussa. Värit ja kukkakuvio olivat mekostani vaikkakin keskisormen marjapuuro on vähän liian tumma ja tekstuuri vähän liian kirkas väriltään. Tumma vihreäkin jäi puuttumaan, mutta aika hyvä match kuitenkin. Mekko itsessään oli niinkin jännittävästä paikasta kuin Prismasta löydetty. Nättiä edullisesti, me like.

Taivuin jälleen käyttämään A29 laattaa, koska koko ja koska kukkakuvio. Konadin m50:n kerroslehtinen kukka olisi ollut parempi, mutta kuvio on niin pirun pieni. First world problems. Lumenen Apilaniitty leimasi ihan mukiinmenevästi valkoisen päälle joten käytin sitä valkoisen leimalakan ohella.

 Olen tasan kerran aikaisemmin tainnut tehdä vaatteista inspiroituneet kynnet ja nekin olivat mekon mukaan samassa paikassa pidettyihin sukupippaloihin. Jotenkin ei pysty menemään "virallisempiin" juhliin ihan eriparikynsillä vaikka muuten en juuri kynsien ja asujen yhteensopivuutta mieti. Töissäkin voi olla mitä vaan kynsillä.
Käytetys lakat:
tekstuuri Pierre Rene Sand Effect 05
Lumene Apilaniitty 44
Seppälä Nails Snow White
Essence nail art stampy 001white

Tässä vielä kuva mekon kankaasta


Että semmottiset juhlakynnet.

-Prunella

2 kommenttia: